Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Catlatma ignesi ile surekli test yapip silik cizgi gorenler
Bu ayın 23 unde catlatma ignesi vuruldum.2 yumurtam vardi. 7. Gününden beri test yapıyorum ilk gün biraz daha koyuydu sonra hayalet çizgiye dönüştü. Bu gun 11. Gün hala çizgi vardi böyle birşey yasayan var mi ?
Bu ayın 23 unde catlatma ignesi vuruldum.2 yumurtam vardi. 7. Gününden beri test yapıyorum ilk gün biraz daha koyuydu sonra hayalet çizgiye dönüştü. Bu gun 11. Gün hala çizgi vardi böyle birşey yasayan var mi ?
Ignenin etkisi gecmemis olabilir.. Bence bi kac gun sonra tekrarla.. Benimde bugun 11.gunum ama dayanabilirsem 14.gunde test yapmayi dusunuyorum.. Insallah hamileyizdir