- Konu Sahibi Coffeeturk
Merhaba. Klomen ve çatlatma iğnesiyle olan sınavımdan bahsetmek istiyorum. 30 Aralık saat öğle 12 de 21 mm ve 16 mm olan iki yumurtama çatlatma iğnesi yapıldı. Ve daha sonra progesteron testi yapıldı sonuç 16 çıktı. Yani başarılı bir yumurta olmuş ve çatlamış olduğunu öğrendim. Daha sonra yani iğnenin 18.günü hala adet gelmeyince kan verdim. Sonuç 0.1 çıktı. Tamam adet olurum o zaman bugün yarın derken 19.günü pembe yumurta akı kıvamında lekelenme geldi, ardından bir daha ve sonra kesildi. Adet gelecek derken yine gelmedi yani. İğnenin 27.günü yine kan verdim çünkü hala adet olmadım.kan testi yine 0.1 çıktı. Aynı zamanda ultrasonda bakıldı hiçbişey yoktu. Kist dahil tertemiz. Kistim olsa zaten ağrım olurdu.hormon testlerim de temiz sadece prolaktin 35 çıktı. O da çok etken değil ama dostinex verdi. Neyse bugün İğneden sonraki 31.günüm,normal adetim ise 11 gün gecikti. Hala adet olacağıma dair belirttim yok. Akıntı veya ağrım da yok. Tarlusal verdi Dr um ama ben yan etkilerden ötürü kullanmayı seçmedim.sakince adetimi bekliyorum. Bu arada adetlerim 27 28 günde düzenli olur. Pko Falan yok bende. Yaşım da 38. Gelişmeleri yazarım