Çatlatma İğnesi ile hamile kaldım.

Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu takip edemedim. Şu an 22. Haftadayım çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Kızımı Allah nasip ederde ocak başı gibi kucağıma alacağım. Konuyu açarken doktor ismi vermemiştim. Herzaman giremediğim için burdan yazmak istedim. Medical Park Batikent Dr. Ertan Öztürk kendisi harika bir doktor. Fakat 2. Aydan itibaren takibinden çıkmak zorunda kaldım. Nedeni ise yoğunluğundan dolayı sigorta ile çalışmayı bırakması. Sigorta olmadan maddi açıdan beni zorlayacağı için başka bir doktora gitmek istedim. Şu anda 2. Aydan bu yana Özel Eryaman Hastanesi Dr. Ayşe Sema mutgan kontrolündeyim. Çok tereddütle gittim Bu forumda hakkında yapılan olumsuz yorunları okumuştum fakat gittiğimde gördüm ki alakası yok. Esprili güler yüzlü bilgili canayakın bir doktordu. Her muayenemiz güle oynaya geçiyor. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Eryaman hastanesi medical parka göre gayet ekonomik. Eğer gebe kalamıyorsanız ya da problemli bir gebeliğiniz var ise hastane imkanlarından dolayı Medical park Ertan Hoca yı bir sıkıntınız yok ise ve maddi imkanlarınız az ise Eryaman hastanesi Sema hoca yı tavsiye ediyorum. Eryaman hastanesinde nöbetçi kadın doğumcu yok medical parkta var.
Medical park sigorta ile 5900 e gelecekti %15 i maasıma iade edilecekti yani 5000 tl gibi olacaktı eryaman hastanesi 2500 tl ye yaptirdim %15 i iade oluyor 2100 TL gibi bir rakama geliyor. İster sezeryan ister normal fark etmiyor 4 lu tarama haric herşeyi karşılıyor. Hastane de sigorta olmadan sadece sezaryan doğum 1500 TL
Aklınıza takılan sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum foruma girmeye çalışacağım.
Herkese iyi bayramlar

tatlım yazını zevkle okudum. çok mutlu oldum. Allah hayırlısıyla kucağına alıp büyütmek nasip etsin. ben de 27 yaşındayım ve 2014 ağustosta seninle aynı zamanda evlendik.ve aynı senin gibi yanlış doktorlar yüzünden çok zaman kaybettim. devlet özel fark etmiyor. özellere de gittim iyi doktoru bulmak çok zor ama nihayet buldum ve bu ay ilk kez klomen kullandım. şu an 3 yumurtam var ve pazartesi çatlatma iğnesi olcam. Allah nasip eder inşallah. çok umutlu ve heyecanlıyım. sen de umut verdin. teşekkür ederim ... mutlu şaşkın meraklı heyecanlı yerinde durmayan bi insanım şu an...

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Doktor ve hastane adı öğrenebilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…