Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar

Selam kızlar ben pcoslu’yum geçen ay klomen ve çatlatma iğnesiyle kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay tekrar klomen ve iğne oldum deneyimlerinizi paylaşırmısınız
Merhaba bende 8 ocakta çatlatma iğnesi oldum 3 4 gün önce göbek deliğinden kasıgıma kahverengi çizgi farkettim bugün kan verdim 2 cıktı değerim çoğu kişi hamilelik belirtisi dese de kanda negatif sizde de oluştu mu farkettiniz mi hiç

Erken kan testi vermissin canım 4-5 gün sonra tekrar ver bakalım belki olabilir

merhabalar ;
3 yıldır tedavi altındayım sag yumurtalıkta 9 solda 7 tane kistle basladım tedavıye ve pko tanısı koyuldu .. tedavı boylece baslamıs oldu ..
ilk olarak kistleri küçültüp kaybettik (1 sene sürdü ) .. sonra prolaktin (süt enzimleri) 150 cıktı normali 0 -30 arası bunun ıcınde 4 ay tedavı oldum gecmeyınce beyinde tümör olabılır dedıler ve beyın emarı cekıldım cok sukur temız ... sonraaa eşim sperm testi yaptırdı onunda sonucları guzel tekrar bana döndüler tüp kontrolu yapıcaz dedıler .. aklınızda bulunsun kesınlıkle kendınızı bayıltın ben canlı yaptırdım tüp kontrolunu ıkısıde tıkalıydı acmaya calısırken 3 defa bayılıp ayıldım bayıltırın kendınıziii .... sonra tek sag tupumu acmayı basardılar .. tüp acıldıktan sonra 3 ay cok onemlıymıs ben 40 gün arayla dayımı ve dedemi kaybettim streslı bır 3 ay yasayınca o sansıda kaybettım tabıkı .. sonra yumurta takıbıne gırdım yumurtam 15-17 mm kalıyor catlamıyordu ..neyse 3 seneyi atlayarak anlatıyorum yasadıklarım buraya sıgmaz cunku .. kloman verdı adetın 3 gunu basladım 5 gun gunde 1 defa kullandım 2 gun ara verıp doktora gıttım 4 adet yumurta olusmus 19-21 mm arası hemen catlatma ıgnesı vurdu karından 6 gun sonrada ılac verdı fitil ıster yut mıde bulantısı yapabılır yada vajınadan yatarken al dedı .. 10 günde cocugun tutunabılmesı ıcın bunu kullanıcam tabıkı folikasiti asla unutmuyoruz .. iğneyi bugun vuruldum bu arada sonucunu mutlaka haber vericem sizee .....

birde ben ınternetten cok okudum arastırdım karından ıgne cok acıttı bayıldım ayıldım yazanları ve titreyerek yattım sedyeye resmen aldırmayın lutfen yazanlara iğne bebek iğnesi kesınlıkle hıssetmıyorsunuz .. RABBIM isteyen herkese nasıp etsın .. zor biir sürec ama 10 kadından 6 sı ne yazıkkı bunu yasıyor yedıklerımız ıctıklerımız cok onemlı .. sigarayı azaltmaya calısalım ben gunde 1 paketten 4-5 adete dusurdum bırde 6-7 kilo verdım yumurtalar hemen büyüdü .. umarım rabbım kucaklarımızı bos bırakmaz .. uzun yazdım ama umarım hayatınızın bıyerıne dokunabılmısımdır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…