Çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar yardımcı olabilir mi ?

elif1295

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
4
1
1
26
Merhabalar arkadaşlar. Çatlatma iğnesi deneyeceğim bir kaç kez denedim geçmişte düşük oldu şimdi tekrar denemeye karar verdim. Fakat sorum şu hamile kalanlar kaç gün üst üste ilişki denedi ?
İlişkiden sonra ayaklarını vs kaldırdı mı ?
Ekstra gebe kalmaya yardımcı ilaç besin vs kullandımı ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dualarınızı esirgemeyin

Canım ben cuma günü iğne vuruldum 36 saat sonra ilk ilişki ve sonrası bir gün dolu bir gün boş dedi doktorum ve ilişkiden sonra kalça altına yastık ve bacak bacak üstünde gibi havaya kaldırmamı tavsiye etti aynı zamanda jel kullanıyorum spremkeri daha hızlı yumurtaya ulaştıran inositol kullandım omega 3 magnezyum bunlardı

İnosiyol bende kullanıyorum şuan jelden de emin olamıyorum spermlere kimyasal bulaştırmak istemiyorum gerçekten güvenilirliği kesin değil spermleri öldüredebilir risk alamadım

Adet bitiminden itibaren 5-6 gün boyunca ilişkiye girdik maksimum bir kere ara vermişizdir ben o şekilde hamile kaldım ilişkiden sonra 10-15 dk yattım o kadar ekstra bir şey kullanmadım. Gönlünüzce olsun

Inofolic kullandım günübirlik ilişki yaşadık ve ilişkiden sonra uzanmamı hemen kalkmamami söylemişti doktor

İnosiyol bende kullanıyorum şuan jelden de emin olamıyorum spermlere kimyasal bulaştırmak istemiyorum gerçekten güvenilirliği kesin değil spermleri öldüredebilir risk alamadım
Doktoruma sordum kullanabilirsin sokıntı olmaz dedi eczacı da önermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…