Çatlatma İğnesi ile Gebelik/ Pozitif Silik Çizgi/ Yalancı Pozitif Test

Burdan anladım ki yalancı pozitif diye birşey varmış kesinlikle 12 gün dolmadan test yapmak yanıltıcıymış

Canım benim beta 55 çıktı iğneden 4 gün geçti 30 beta diye mi düşünmeliyim ovitrelleyi

Beklenen adet tarihi canımm. Sat son adet tarihi
benim adetim çok erken geliyordu zaten 15 güne bir adet oluyordum çatlatma iğnesinden 5 gün sonrasında adet olmam gerekiyordu milletin 12 gün sonrasındayken benim 5 gün sonraydı acaba ilk bu ilaç tedavisinde adetim düzene mi girdi ki

Selamm canımm benim bugün iğnenin 12. Günü ilk kez test yaptım negatif çıktı. Bat 20 şubat. Pozitife döner mi acaba yoksa bu ay olmadı mı

Selamm canımm benim bugün iğnenin 12. Günü ilk kez test yaptım negatif çıktı. Bat 20 şubat. Pozitife döner mi acaba yoksa bu ay olmadı mı
Yani tüp bebekte bile 5. Günde veriliyor embriyo. Ona rağmen çok düşük değerlerde pozitif alınıyor. Sadece oradan mantık yürüterek erken olduğunu düşünüyorum, normal sürece hakim değilim ama benim kanda pozitif olmasına rağmen 10 gün sonra testte ancak pozitif görmüştüm. Siz bir kaç gün sonra bence kan verin zaten anlaşılır inşallah gönlünüze göre olur.

İnşallah teşekkür ederim bilgi için Regli bekleyeceğim eğer gelmezse kan veririm

Benim de böyle oldu ama sonuç sonrasında negatifti kocaman

Kızlar merhaba adetim 2 marttı. Olmadım. Ovitrelleyi 18 şubatta oldum. Bugun 14 gün. Test yaptım negatif. Sizce hala umut var mı ? Hemde hızlı test yaptım ona rağmen negatif

Merhaba bişey sormak istiyorum bende 3 martta çatlama iğnesi oldum meraktan bugün test yaptım negatif çıktı daha erken ama catlama iğnesi pozitif çıkarabilir falan diye okudum benim öyle olmadı acaba iğne etkili olmadı mı yani kafam karıştı

5. Günde çatlama iğnesinin değeri düşmüştür. Gebelik testleri epey düşük betayı ölçebiliyor. Vücudunuz erken attıysa ilacı negatif çıkmıştır. İğneninn etki etmeme durumu yok endişelenmeyin hiç

Bende 2 marta iğne yaptım bugün 7 günüm ama 2 gündür kasık ağrım fazla oldu artık bacağım kollarım hep ağrıyor belim iğnenin etkisi olsa geçer benim ki yeni başladı bu ağrılar eklem yerlerim ağrıyor bı yorgunluk var akıntım vardı durdu sırtım dan ağrı yarın gidip erken gebelik testi mi alsam adet günüm de 7 gün kaldı

Bende 2 marta iğne yaptım bugün 7 günüm ama 2 gündür kasık ağrım fazla oldu artık bacağım kollarım hep ağrıyor belim iğnenin etkisi olsa geçer benim ki yeni başladı bu ağrılar eklem yerlerim ağrıyor bı yorgunluk var akıntım vardı durdu sırtım dan ağrı yarın gidip erken gebelik testi mi alsam adet günüm de 7 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…