Çatlatma iğnesi hk.

ylmzftm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
61
13
26
Merhaba. 17 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 10.günüm. Dün gebelik testim net olarak pozitifti iğne etkisi tabiki. Bugün ki gebelik testim negatif sanıyorum ki iğnenin etkisi geçmiş. Adetime şuan 9 gün var. Negatif olan test sonucum pozitife dönebilir mi? Gebelik belirtimde yok sadece çok yoğun krem gibi akıntım oluyor bazen yoğun ıslaklık şeklinde ve birde ateş basması. Cevaplanırsa çok mutlu olurum

Merhaba. 17 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün 10.günüm. Dün gebelik testim net olarak pozitifti iğne etkisi tabiki. Bugün ki gebelik testim negatif sanıyorum ki iğnenin etkisi geçmiş. Adetime şuan 9 gün var. Negatif olan test sonucum pozitife dönebilir mi? Gebelik belirtimde yok sadece çok yoğun krem gibi akıntım oluyor bazen yoğun ıslaklık şeklinde ve birde ateş basması. Cevaplanırsa çok mutlu olurum
Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra catliyo genel olarak. Yani en geç 19 unda catlasa daha 8 gün olmuş oluyo tabiki hala umut var :) iğne gününden 12 gün sonra yapiliyo genelde idrar testi :))

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra catliyo genel olarak. Yani en geç 19 unda catlasa daha 8 gün olmuş oluyo tabiki hala umut var :) iğne gününden 12 gün sonra yapiliyo genelde idrar testi :))
Bugün 11.günüm tekrar gebelik testi yaptım çok çok ince bi çizgi var baktığımda görebiliyorum. Bu ne anlama geliyor acaba? Dün negatifti çünkü

Bugün 11.günüm tekrar gebelik testi yaptım çok çok ince bi çizgi var baktığımda görebiliyorum. Bu ne anlama geliyor acaba? Dün negatifti çünkü
:) belkı bhcg yukselıyordur. sen daha ıyı farkedersın 0 dan yukselmesını. yarın yaptıgında daha net olursa gıt kan ver bence :))

Kızlar günaydın
Çatlatma iğnesinin 4. Günündeyim en ufak bir değişiklik,belirti yok :) belirtisiz olumlu sonuçlar alan var mı acaba ?

Benim bugün 14.günüm gebelik testi yaptım idrarda ve negatif çıktı. Kasık ağrılarım oluyo arada bir giren. Özellikle de gece ve sabah yoğun ağrım oldu. Adetime de 5 gün var. 14.gün olmasına rağmen negatifse bu değişmez dimi?

Merhabalr

Bende 26 mayista catlatma ignesi ovitrelle oldum.bugun 2 haziran saat.20.00 de asiri adet sancisi geldi.ben adet oldum sandim gittim baktim yok.bilgisi olan bilgi verebilirmi.cok korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum

Bende haziranın 3 yapıldı iğne . Hafif kasık ağrım. Göğüs büyümesi uç kısımlarında hasasiyyet oluştu . Sanki gazlm varmış gibi bazen ağrım oluyor. Yüzüm aşırı sivilcelendi. Test yaptım 14cügününde negatif çıktı bir kaç saat sonra silik çizgi oluştu 16 cı günü yaptım neqatif çıktı . Daha regl olmadım ama regl olucakmlş gibi hiss ediyorum.

X