- 31 Ocak 2011
- 164
- 7
- 296
- Konu Sahibi mehtap0428
-
korkacak bişy yok canım bildiğin iğne...inş yavruna sağlıcakla kavuşursun:)
klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda hamile kaldım şükür. dr bana ilişki hakkında bişey dememişti ama ben 2 günde bir yaptım ve bacaklarımı yukarıya kaldırdım en az 20 dk kalkmadım öle yattımm ve şükür hamileyim darısı başına
canım doktor banada aynısını söyledi gün aşırı ilişkiye girin dedi ayaklarını uzat ve 1 saat beklet dedi inşallah tutar yaa:) sen kaç aylık hamilesin?
inş alırsın bebeğini kucağına..ben iğne yaptırdığım ay hamile kalmştım...oğlum 6 yaşında...darısı başına...kızlar bugün ilk ignemi vuruldum:))) gerçekten de çok kolay bir işlemmiş ve hiç canım yanmadı göbekten vuruldum ama vurulurken ayitel kürsünü okumayı unuttum o heyecandan( çok üzüldüm yolda aklıma geldı bende aklıma gelır gelmez okudum bugun 12 den sonra ılıskıye gırın sık sık dedı ve 1 saat ayaklarını yukarıda beklet dedi..pazartesı tekrar kontrole çagırdı hadı bakalım hayırlısı yaaa çok heyecanlıyım tutarsa eger dünyalar benim olur varya:))
dr bana demedi ben burdan okuduklarımla yaptım daha çok yeni 5 haftalık
inş alırsın bebeğini kucağına..ben iğne yaptırdığım ay hamile kalmştım...oğlum 6 yaşında...darısı başına...
canım ben çektirdim 2 sene flan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?