çatlatma ignesi hakkında bılgi.......

mehtap0428

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
164
7
296
merhaba arkadaşlar uzun zamandır klomenle yumurtalıgımı büyütmeye alışan dok.sonunda ıstedıgım boyuta gelmişler dedi:)) ve çarşamba günü büyük ihtimalle çatlatma ignesi uygulayacagız dedi:)ama ben ılk kez vurulacagım için çoook korkuyorum ne olur bilen varsa bana yazarmı?çok canı acıtıyormu? ve bundan sonra beni ne gibi şeyler bekliyor.....mutlaka aranızda vardır yaptıran ve çatlatmadan sonra neler yapılacak olan yazarsanız sevınırım

canım ben yaptırmadım ama kadın doğum polikiliniğinde çalışıyorum.korkma korkulacak bişey değil.bu yöntemle gebe kalan çok var.iğneyi vurunduktan sonra beraber olman hakkında doktorun sana bilgi verir.inşallah bu yöntemle gebe kalırsın,bu en kolay yöntem...

çok tesekkur ederım bu yumurtalıklarım çok ınatcıydı buyumesı ıçın çok ugrastık sonunda buyuduler sanırım kı çarşamba doktor çatlatma ignesını uygun gördü çok elhamlı bır ınsanım şimdiden beni korku ve heyecan sarmıştı tesekkur ederım senın yorumun ıçımı bıraz daha rahatlattı

ayrıca güzel dileklerin içinde çook tesekkur ederım bızım gıbılerın sızleın dualarına çok ihtiyacımız var:)

hiç korkma bende iğneden çok korkarım ama korktuğum gibi değildi.ben bir kere kolumdan bir kerede kalçamdan vuruldum.zaten küçücük bişey hiç acımadı.ama sanırım yapan kişide önemli inşallah sanada eli hafif birileri denk gelir.kan aldırmak daha acıtıyor inan.inşallah gebe kalırsın ben iğneyle kalamadım.inş. hamile kalırız hepimiz.ayetel kürsüyü oku vurunurken bak faydasını göreceksin.

klomen ve çatlatma iğnesiyle ilk ayımda hamile kaldım şükür. dr bana ilişki hakkında bişey dememişti ama ben 2 günde bir yaptım ve bacaklarımı yukarıya kaldırdım en az 20 dk kalkmadım öle yattımm ve şükür hamileyim darısı başına

herkeze çok tesekkür ederim şimdi yarın korkmadan rahatlıkla gidicem ayitel kürsüyü okucam inşallah unutmazsam..benım bu yumurtalarımı çatlatma deneyimim ilk ve inşallah son olur hamile kalırım:)allahım isteyen herkeze versin..hamile kalan arkadasım; seninde inşallah hamileligin rahat gecer ve saglıklı hayırlı bir evlat getirirsin inşallah..

Son düzenleme:
korkacak bişy yok canım bildiğin iğne...inş yavruna sağlıcakla kavuşursun:)

kızlar bugün ilk ignemi vuruldum:))) gerçekten de çok kolay bir işlemmiş ve hiç canım yanmadı göbekten vuruldum ama vurulurken ayitel kürsünü okumayı unuttum o heyecandan( çok üzüldüm yolda aklıma geldı bende aklıma gelır gelmez okudum bugun 12 den sonra ılıskıye gırın sık sık dedı ve 1 saat ayaklarını yukarıda beklet dedi..pazartesı tekrar kontrole çagırdı hadı bakalım hayırlısı yaaa çok heyecanlıyım tutarsa eger dünyalar benim olur varya:))

Son düzenleme:
canım doktor banada aynısını söyledi gün aşırı ilişkiye girin dedi ayaklarını uzat ve 1 saat beklet dedi inşallah tutar yaa:) sen kaç aylık hamilesin?

canım doktor banada aynısını söyledi gün aşırı ilişkiye girin dedi ayaklarını uzat ve 1 saat beklet dedi inşallah tutar yaa:) sen kaç aylık hamilesin?

dr bana demedi ben burdan okuduklarımla yaptım daha çok yeni 5 haftalık

inş alırsın bebeğini kucağına..ben iğne yaptırdığım ay hamile kalmştım...oğlum 6 yaşında...darısı başına...

arkadaslar bıldiginiz gibi dün çatlatma ignesi yaptırmıştım ama bu gün çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi süreklı yatmak uyumak,uzanmak istiyorum bu sizce normal mi yoksa igneyle alakası yokmudur?

benim canım çooook yanmıştı ama bünyeden bünyeye degişe biliyor tabi kimilerinki çok yanarken kimilerinki hiç yanmadını söyleyebiliyor.canım umarım senin canın yanmadan atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…