• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkesin ki daha koyu çıkıyor 12.güne kadar tutmayacak diye korkuyorum
Her zaman pozitif düsün canım o korku stres yapıyor stres de bebegin tutunmasını engelliyor zaten. Kafan rahat olmalı inanmalısın. Ben de senin gibiydim tutmadı ve kiste dönüştü işte keske daha umutlu daha poİtif olsaydım ama Allah bilir ne zaman verecegını

Her zaman pozitif düsün canım o korku stres yapıyor stres de bebegin tutunmasını engelliyor zaten. Kafan rahat olmalı inanmalısın. Ben de senin gibiydim tutmadı ve kiste dönüştü işte keske daha umutlu daha poİtif olsaydım ama Allah bilir ne zaman verecegını

Yumurta boyutlarimiz ayni gibi kist oldugunu nerden anliyorsunuz? Ben bu ay daha kontrole gitmyecegim test yaptim negatif ama adet gelmedi gecen ayda ignein 18. Gunu adet olmustm sanirim yine o civarda olacak. Adetle atilir mi bi daha kontrole mi gitmeyelim adet bile olsam kist olup olmadigini anlamak icin

Yumurta boyutlarimiz ayni gibi kist oldugunu nerden anliyorsunuz? Ben bu ay daha kontrole gitmyecegim test yaptim negatif ama adet gelmedi gecen ayda ignein 18. Gunu adet olmustm sanirim yine o civarda olacak. Adetle atilir mi bi daha kontrole mi gitmeyelim adet bile olsam kist olup olmadigini anlamak icin
Over yani yumurtalık kisti adetle atılıyor canım

Benimde negatif artik daha salicam ben olmuyorsa olmuyor igne ilac cok yorucu boyle:KK43:
BEnde bıraktım doktoru bu ay cumartesi günü rahim filmine gidiyorum son tahlil herhalde başka bişey yok , sonra belki 1/2 kere daha klomen deneyip aşılamaya geçerim , nasip ne diyim aşırı aşırı yoruldum

Sebepsiz mi sizinde
HOrmonlarımda hiç bir sıkıntı yok ilk doktora gittiğim ay yumurtambüyüdü ve çatlamadı kistleşti sonra 1 hafta erken 1 hafta geç adet görerim, pcos diyemiyorlar ama yumurtalar tembel biraz diyorlar yani çatlamıyor iğneye rağmen büyüyen yumurtalardan bikaçı çatladı sadece oda olmadı :/ çok üzgünüm rahim filmi kaldı işte sadece

Back