Baklim insallahCanım inşalh olur sabır 3 güne zaten olmazsa adet başlar 14 gün oluyo inşalh olmayız yüzle haberle geliriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baklim insallahCanım inşalh olur sabır 3 güne zaten olmazsa adet başlar 14 gün oluyo inşalh olmayız yüzle haberle geliriz![]()
Çizgi var gozunuz aydın.
İnsallah bakalimÇizgi var yarın tekrarla koyulaşma varsa inşallah. Şeninledir
Canım ben gecen ay 12. Gün dahil pozitif gördüm sonra 13 14 te negatif gördüm iğnenin etkisi yani beklenenden daha uzun sürüyor malesef. Umarım sende gebelik vardır ama 2 gün sonra yaptıgın testle en net sonucu alırsın muhtemelenİnsallah bakalim
Canım ben gecen ay 12. Gün dahil pozitif gördüm sonra 13 14 te negatif gördüm iğnenin etkisi yani beklenenden daha uzun sürüyor malesef. Umarım sende gebelik vardır ama 2 gün sonra yaptıgın testle en net sonucu alırsın muhtemelen
Hayalet çizgi var canım ancak iğne hiç kullanmadım etkisi oluyor diyorlardı eğer etkisi geçtiyse gebelik vardır inşallah
Gec döllenme falan olabiliyo bazen net cıkmayabiliyı ondan cokta umutsuz olmaZaten olsa net cikardi bence ya ama yinede tekrarlarim adet olmazsam 2 gune
14unde catlatma ıgnesını olunca yumurta15ınde catlamıyo mu? bı ogrenemedım varsa bılen soylesın bana da:) eger oyleyse daha 10 gun olmus oluyo. testte cızgı gormedım ben. 2 gun sonra bıdaha yapın varsa kesın cıkar:)Bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum. 11-15-16 iliski oldu sonra bel agrim coktu iliski olmadi. Catlatma ignesinden once 23-18mm iki yumurtam vardi 23 igneden once catlar belki diye 15.de 36 saat gecmeden iliski oldu. Bugun ignenin 12. Gunu ama iliskinin 11. Gunu. Gebelik testi cok cok hayalet cizgi. Olsa daha mi net cikardi. Her ay test yapmicam diyip bu muallak durumu yasiyorum acaba var mi yok mu![]()
İste neden catlatma ignesi gununu 1 sayiyolar bende blmiyorum igne etkisinden pozitif olur mu diye sayiyolar herhalde cunku iliski bi sonraki gun gece olunca aslinda benmde bugun 10.gunum sayilabilir14unde catlatma ıgnesını olunca yumurta15ınde catlamıyo mu? bı ogrenemedım varsa bılen soylesın bana da:) eger oyleyse daha 10 gun olmus oluyo. testte cızgı gormedım ben. 2 gun sonra bıdaha yapın varsa kesın cıkar:)
Canım ne durumdasın yaptınmı test ağrı varmı yadaİnsallah bakalim
Yapmadim yarin yapicam sen yaptin miCanım ne durumdasın yaptınmı test ağrı varmı yada
Bende öyle düşünüyordum canım ama iğne öncesi de ilişki oluyor ya hani sperm içeride uygun koşul olursa 72 saat yaşadığı için döllenmiş olabiliyor o yüzden iğne günü 1 sayılıyor inşallah yardımcı olabilmiştirimİste neden catlatma ignesi gununu 1 sayiyolar bende blmiyorum igne etkisinden pozitif olur mu diye sayiyolar herhalde cunku iliski bi sonraki gun gece olunca aslinda benmde bugun 10.gunum sayilabilirvalla bende blmiyorum
Bende yarin atalım olurmuYapmadim yarin yapicam sen yaptin mi
Bende yarin atalım olurmu
Evet ama bizim igne oncesi iliski olmadi 3 gun once oldu zaten 3 gun yasasaydi sperm 2 senedir hamile kalirdim herhalde o yuzden hic saymadm onu. Tsk ederm yinedeBende öyle düşünüyordum canım ama iğne öncesi de ilişki oluyor ya hani sperm içeride uygun koşul olursa 72 saat yaşadığı için döllenmiş olabiliyor o yüzden iğne günü 1 sayılıyor inşallah yardımcı olabilmiştirim
14.gün iğne etkisi olmaz canım bebiştir o11 inde iğne oldum 4. Günü 10. Günü net çizgiler vardı 13/14 . Günü silik hayalet çizgiler bat Cuma günü Cuma sabahı test yapıcam yani dünkü testi 14. Günü bile iğne etkisi olabilir diye düşünüyorum :/
Canım yaptınmı test atarmısın deme öyle bazen belirti olmuyoOlur ama ben hic umitli degilim belirti naminada hicbi sey yok zaten
Canım yaptınmı test atarmısın deme öyle bazen belirti olmuyo