• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Catlatma ignesi gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum. 11-15-16 iliski oldu sonra bel agrim coktu iliski olmadi. Catlatma ignesinden once 23-18mm iki yumurtam vardi 23 igneden once catlar belki diye 15.de 36 saat gecmeden iliski oldu. Bugun ignenin 12. Gunu ama iliskinin 11. Gunu. Gebelik testi cok cok hayalet cizgi. Olsa daha mi net cikardi. Her ay test yapmicam diyip bu muallak durumu yasiyorum acaba var mi yok mu :(

Testn resmni de atsaydnz iyi olurdu

Var mi hayalet cizgi ondan da emin deglm ama var gibj

Eklentiler

• BBFACA20-8F56-405E-B513-8F777A0BF64D.png
    BBFACA20-8F56-405E-B513-8F777A0BF64D.png
    618,7 KB · Görüntüleme: 163
Boyle

Eklentiler

• 9BC57766-C0AD-4520-990E-6ED28C0D3E2C.jpeg
    9BC57766-C0AD-4520-990E-6ED28C0D3E2C.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 180
Bu ayin 14.de catlatma ignesi oldum. 11-15-16 iliski oldu sonra bel agrim coktu iliski olmadi. Catlatma ignesinden once 23-18mm iki yumurtam vardi 23 igneden once catlar belki diye 15.de 36 saat gecmeden iliski oldu. Bugun ignenin 12. Gunu ama iliskinin 11. Gunu. Gebelik testi cok cok hayalet cizgi. Olsa daha mi net cikardi. Her ay test yapmicam diyip bu muallak durumu yasiyorum acaba var mi yok mu :KK43:
canım seni üzmek istemem ama çatlatma ignesi olmuş 2 arkadaşım 12, güne kadar pozitifi gördü sonrasında malesef negatife döndü canım ama bi arkadaşım ile bende ignenin 10, günü itibariyle hergün test yaptık hep pozitifi gördük rastmı geldi bilemiyorum ikimiz de hamileyiz şimdi ama diger arkadaşlarım malesef degiller :(

canım seni üzmek istemem ama çatlatma ignesi olmuş 2 arkadaşım 12, güne kadar pozitifi gördü sonrasında malesef negatife döndü canım ama bi arkadaşım ile bende ignenin 10, günü itibariyle hergün test yaptık hep pozitifi gördük rastmı geldi bilemiyorum ikimiz de hamileyiz şimdi ama diger arkadaşlarım malesef degiller :(

Bu test tek cizgi mi peki hayalet cizgi var mi. Ben 2dir igne kullaniyorum ve 12.gun test yapiylrum once hic yapmadim igne etkisi ne zaman gecio bilmiylrum. Bencede olsa cikardi zaten ya :(

Bu test tek cizgi mi peki hayalet cizgi var mi. Ben 2dir igne kullaniyorum ve 12.gun test yapiylrum once hic yapmadim igne etkisi ne zaman gecio bilmiylrum. Bencede olsa cikardi zaten ya :KK43:
ilk zamanlar bizim testlerde hayalet çizgiydi ve ilk 5 dk içerisinde çıkıyordu canım diger arkadaşlarında öyleydi aslında 10. günü igne etkisi gidiyor diyorlar ama 12, güne kadar geçmeyende var en temizi 14, gün canım

ilk zamanlar bizim testlerde hayalet çizgiydi ve ilk 5 dk içerisinde çıkıyordu canım diger arkadaşlarında öyleydi aslında 10. günü igne etkisi gidiyor diyorlar ama 12, güne kadar geçmeyende var en temizi 14, gün canım
Dogru aslinda oyle. Ama ben catlatma ignesini degilde 36 saat sonra olan iliskiyi baz alinca bi umitlendim. Cunku igne gunu ve oncesi hep bos. İgneden 30 saat sonra falan iliski olsa bi sonraki gece oluyor. Yani iliski uzerinden 10_11 gun gecmis oluyor igne uzerinden 12 ama yinede cikardi bence olsaydi. Bakalm hayirlisi olsun tsk ederim

Dogru aslinda oyle. Ama ben catlatma ignesini degilde 36 saat sonra olan iliskiyi baz alinca bi umitlendim. Cunku igne gunu ve oncesi hep bos. İgneden 30 saat sonra falan iliski olsa bi sonraki gece oluyor. Yani iliski uzerinden 10_11 gun gecmis oluyor igne uzerinden 12 ama yinede cikardi bence olsaydi. Bakalm hayirlisi olsun tsk ederim
hemen ümitsizlenme canım ben bu ay ilk kez çatlatma ignesi oldum ve o kadar yorum okudum netten araştırdım başka yerlerden falan araştırdım 16. gün hamile oldugunu ögrenen var 17, gün ögrenenler bile var ümidini hiç kaybetme olumsuz düşünme canm rabbim hayırlısını versin

Canım inşalh olur sabır 3 güne zaten olmazsa adet başlar 14 gün oluyo inşalh olmayız yüzle haberle geliriz 😊

Çizgi var yarın tekrarla koyulaşma varsa inşallah. Şeninledir

Back