Merhaba test yaptınmı var mı güzel haberler16 sında yap dedi doktor cnm bana.. Sende nasıl belirtiler var
Yaptım cnm çok şükür ALLAH a beta 221 çıktıMerhaba test yaptınmı var mı güzel haberler
Hayrlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıklı gelsin inş beta degerı de çok iyiYaptım cnm çok şükür ALLAH a beta 221 çıktı
Çatlama iğne sonrası kaçıncı gün yaptın test idrar testi ne zaman yaptınYaptım cnm çok şükür ALLAH a beta 221 çıktı
Benım bugün 13 gün çok beli belirsiz çizgi var negatif dedim ama erken yaptım galibaaptım cnm çok şükür ALLAH a beta 221 çıktı
Aminn inşallah birkaç gün geçsin tekrar beta baktırcamHayrlı uğurlu olsun çok sevindim sağlıklı gelsin inş beta degerı de çok iyi
31 ekim çatlama ignesi vurdum 11 Kasım negatif çıktı 14 Kasım silik çizgi çıktı 15 Kasım tamamen koyu çıktıÇatlama iğne sonrası kaçıncı gün yaptın test idrar testi ne zaman yaptın
Benimde ilk başta çok belli belirsizdir ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım koyulaştı ama 14 nde yaptığım kaset testti 15 nde erken gebelik yaptımBenım bugün 13 gün çok beli belirsiz çizgi var negatif dedim ama erken yaptım galiba
Gayet yüksek bence direk kontrole git kalp atışı için daha korulıcek birşey yok cnm çünkü yüksek çıkmış güzel yaneAminn inşallah birkaç gün geçsin tekrar beta baktırcam
Ben de erken gebelik test yaptım Pazartesi tekrar yapıcam bakalım inş vardır çizgi olursa kan veririmBenimde ilk başta çok belli belirsizdir ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım koyulaştı ama 14 nde yaptığım kaset testti 15 nde erken gebelik yaptım
Yaa bende daha sanki biraz düşük bekleyeyim dedimGayet yüksek bence direk kontrole git kalp atışı için daha korulıcek birşey yok cnm çünkü yüksek çıkmış güzel yane
İnşallah bebegin seninledirBen de erken gebelik test yaptım Pazartesi tekrar yapıcam bakalım inş vardır çizgi olursa kan veririm
Yok çok iyi sonuç maşallahYaa bende daha sanki biraz düşük bekleyeyim dedim
İlk çatlatma ignemdi cnm aşırı uykum geliyordu birde idrara çok sık çıkmaya başlamıştım 2 gündürde rahim kısmında adet sancısı gibi ama daha hafif ve kısa süreli sancılar oluyor.. seni çok iyi anlıyorum ben sonucu görene kadar içim içime sığmamıştıYok çok iyi sonuç maşallahbu kaçıncı çatlama ignesidi cnm belirti var midi meraktan oluyorum ben şuan
Ne güzel duygular ama vallah çok sevindim ya senın adına benım de ilk çatlama ignem ama daha önce 2 ay klomen kulandım olmadı doktor çatlama iğne vermedı oo 2 ay bu ay ilk kez vuruldum bakalım artık sonucu ben negatif dedım ama goren herkes çizgi var dediİlk çatlatma ignemdi cnm aşırı uykum geliyordu birde idrara çok sık çıkmaya başlamıştım 2 gündürde rahim kısmında adet sancısı gibi ama daha hafif ve kısa süreli sancılar oluyor.. seni çok iyi anlıyorum ben sonucu görene kadar içim içime sığmamıştı
Vardır ALLAH n izniyle canım bende hep umutsuzumdum çok şükür olduNe güzel duygular ama vallah çok sevindim ya senın adına benım de ilk çatlama ignem ama daha önce 2 ay klomen kulandım olmadı doktor çatlama iğne vermedı oo 2 ay bu ay ilk kez vuruldum bakalım artık sonucu ben negatif dedım ama goren herkes çizgi var dedi
Sağol cnm. çok şükür olmuşVardır ALLAH n izniyle canım bende hep umutsuzumdum çok şükür oldu
Çok şükürSağol cnm. çok şükür olmuş
Yarın yapıcam ama yok gibi hissediyorum hiç hamile gibi hissediyorum nedense bu ay olmadı gibi bakalım yine de belki sürpriz olurÇok şükürsen ne zaman test yapacaktın
İnan bende öyleyim hiç hamile gibi hissetmiyordum hiçbir belirti yoktu o hissiyat yoktu inşallah sende yarn mutlu haberle gelirsinYarın yapıcam ama yok gibi hissediyorum hiç hamile gibi hissediyorum nedense bu ay olmadı gibi bakalım yine de belki sürpriz olur