Çatlatma iğnesi femera pcos

Benimde ilk başta çok belli belirsizdir ertesi gün sabah ilk idrarla yaptım koyulaştı ama 14 nde yaptığım kaset testti 15 nde erken gebelik yaptım
Ben de erken gebelik test yaptım Pazartesi tekrar yapıcam bakalım inş vardır çizgi olursa kan veririm

Yok çok iyi sonuç maşallah bu kaçıncı çatlama ignesidi cnm belirti var midi meraktan oluyorum ben şuan
İlk çatlatma ignemdi cnm aşırı uykum geliyordu birde idrara çok sık çıkmaya başlamıştım 2 gündürde rahim kısmında adet sancısı gibi ama daha hafif ve kısa süreli sancılar oluyor.. seni çok iyi anlıyorum ben sonucu görene kadar içim içime sığmamıştı

Ne güzel duygular ama vallah çok sevindim ya senın adına benım de ilk çatlama ignem ama daha önce 2 ay klomen kulandım olmadı doktor çatlama iğne vermedı oo 2 ay bu ay ilk kez vuruldum bakalım artık sonucu ben negatif dedım ama goren herkes çizgi var dedi

Vardır ALLAH n izniyle canım bende hep umutsuzumdum çok şükür oldu

Yarın yapıcam ama yok gibi hissediyorum hiç hamile gibi hissediyorum nedense bu ay olmadı gibi bakalım yine de belki sürpriz olur
İnan bende öyleyim hiç hamile gibi hissetmiyordum hiçbir belirti yoktu o hissiyat yoktu inşallah sende yarn mutlu haberle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…