Ben kaldım ama benimde kimyasal olduKızlar selam 1 bucuk yıldır evliyiz pcosum var ve 1 kere kimyasal gebelik geçirdim bu ay tedaviye başladım adetin 6. günü bugün. Adetin 5. Günü femera içmeye başladım pcos olup femera ile ilk aydan hamile kalan var mı aranızds
Sağol cnm haber ederimİnan bende öyleyim hiç hamile gibi hissetmiyordum hiçbir belirti yoktu o hissiyat yoktu inşallah sende yarn mutlu haberle gelirsin
Bende yarın kan vermeye gidicem transfer sonrası 12.gün :)Yarın yapıcam ama yok gibi hissediyorum hiç hamile gibi hissediyorum nedense bu ay olmadı gibi bakalım yine de belki sürpriz olur
Bende yarın kan vermeye gidicem transfer sonrası 12.günYarın yapıcam ama yok gibi hissediyorum hiç hamile gibi hissediyorum nedense bu ay olmadı gibi bakalım yine de belki sürpriz olur
Bekliyorum cnmSağol cnm haber ederim
Bol şans tutmuştur bence tüp bebekte şansı çok yüksek güzel haberleri bekliyorumBende yarın kan vermeye gidicem transfer sonrası 12.gün :)
Teşekkürler ederim canım allah razı olsunBekliyorum cnmdualarım seninle
Senden de cnmTeşekkürler ederim canım allah razı olsun
Canım benimki bu ay negatif olmadıSenden de cnm
3 ay daha clomen çatlama iğne kullanıcam allah nâsip ederse bu 3 ayda kalırım yoksa de tüp bebeğe gecerız direk hayrlısı artık teşekkür ederim destek içinSenden de cnm
Kendine dikkat et beslenme vs ağar birşey kaldırma sen her şey kocana yaptır degerlendir biraz hamilelik donemıSenden de cnm
Hayrlısı olsun canım senin miniginin gelmesi için azıcık daha zamana ihtiyacı var demek ki3 ay daha clomen çatlama iğne kullanıcam allah nâsip ederse bu 3 ayda kalırım yoksa de tüp bebeğe gecerız direk hayrlısı artık teşekkür ederim destek için
Teşekkür ederim cnm düşüncelerin içinKendine dikkat et beslenme vs ağar birşey kaldırma sen her şey kocana yaptır degerlendir biraz hamilelik donemı