Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam 1 bucuk yıldır evliyiz pcosum var ve 1 kere kimyasal gebelik geçirdim bu ay tedaviye başladım adetin 6. günü bugün. Adetin 5. Günü femera içmeye başladım pcos olup femera ile ilk aydan hamile kalan var mı aran
Aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızda sizin test tarhiniz ne zama.Merhaba cnm bende de pcos var bana doktor klomen verdi 2 ay çatlama iğne olmadan denedik hamilelik ölüşmadi bu ay çatlama iğnesi ve klomen verdı iğne yapıldı beklemedeyim şuanda hayrlısı inş sen ilk aydan hamile kalırsın ama olmasa de üzülme çünki zaman istiyen bir dürüm
Merhaba canım bnde klomen + çatlatma ignesi oldum 30 ekimde senin tarihin ne zamandıMerhaba cnm bende de pcos var bana doktor klomen verdi 2 ay çatlama iğne olmadan denedik hamilelik ölüşmadi bu ay çatlama iğnesi ve klomen verdı iğne yapıldı beklemedeyim şuanda hayrlısı inş sen ilk aydan hamile kalırsın ama olmasa de üzülme çünki zaman istiyen bir dürüm
2 kasım çatlama iğnesi oldum ben de cnm ne zaman test yapıcaksın senMerhaba canım bnde klomen + çatlatma ignesi oldum 30 ekimde senin tarihin ne zamandı
16 kasım cnm daha bir hafta var ama beklemek zor geliyor erken de test yapmak istemiyorum bakalım artik beklıcaz mecburAynen öyle hayırlısı olsun hakkımızda sizin test tarhiniz ne zama.
16 sında yap dedi doktor cnm bana.. Sende nasıl belirtiler var2 kasım çatlama iğnesi oldum ben de cnm ne zaman test yapıcaksın sen
Aynı zamanda yapıcaz işte inş ıkımız de kalırızşuan belirti olarak bir tek bel ağarım var bir de mide bulantım var kaşık ağarım gectı bugün16 sında yap dedi doktor cnm bana.. Sende nasıl belirtiler var
Sende ne gibi belirtiler var16 sında yap dedi doktor cnm bana.. Sende nasıl belirtiler var
Aminnn inşallah canım çok istiyorum bende bende şuan hiçbir belirti yok ya dün kaset test yaptım negatif çıktı erken olduğunu biliyorum ama dayanamadımAynı zamanda yapıcaz işte inş ıkımız de kalırızşuan belirti olarak bir tek bel ağarım var bir de mide bulantım var kaşık ağarım gectı bugün
Olsun iğne etkisi gecmiş en azından bundan sonraki çizgi net olur aceba diye mi duşunmesinAminnn inşallah canım çok istiyorum bende bende şuan hiçbir belirti yok ya dün kaset test yaptım negatif çıktı erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım
Ben de çok istiyorum vallah evlendiğim ilk sene doğum kontrol hapı kulandım böyle olacağımı bilseydim asla içmezdımAminnn inşallah canım çok istiyorum bende bende şuan hiçbir belirti yok ya dün kaset test yaptım negatif çıktı erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım
İnşallah cnm bnm kafama takılan hiç belirti olmaması herkes ufakta olsa bir belirti var okuduklarımdaOlsun iğne etkisi gecmiş en azından bundan sonraki çizgi net olur aceba diye mi duşunmesin
Bilemiyoruz ki nasipte ne zaman varsa o zman gelir ALLAH n izniyle ve inşallah o zamanda bu aydırBen de çok istiyorum vallah evlendiğim ilk sene doğum kontrol hapı kulandım böyle olacağımı bilseydim asla içmezdım
Canım oo işler hiç belli olmaz bazı insanlar hiç belirti yaşamaz burda çok okudum ben öyle asıl hiç bir belirti olmayanlar daha çok hamile kalmış vallah benin her ay belirtim var artık psikolojik heraldeİnşallah cnm bnm kafama takılan hiç belirti olmaması herkes ufakta olsa bir belirti var okuduklarımda
İnş ya tedavinin 3 ay bu ay de olmasa artık umudum kalmaz pek bana normalden doğal yıllardan olmaz dediler ama başka doktor buldum tedaviye başladık bakalım artık hayrlısıBilemiyoruz ki nasipte ne zaman varsa o zman gelir ALLAH n izniyle ve inşallah o zamanda bu aydır
Bakalım cnm inşallah inşallah gerçek belirtilerdirCanım oo işler hiç belli olmaz bazı insanlar hiç belirti yaşamaz burda çok okudum ben öyle asıl hiç bir belirti olmayanlar daha çok hamile kalmış vallah benin her ay belirtim var artık psikolojik heralde
Normal yolla neden olmaz dedi sana doktorİnş ya tedavinin 3 ay bu ay de olmasa artık umudum kalmaz pek bana normalden doğal yıllardan olmaz dediler ama başka doktor buldum tedaviye başladık bakalım artık hayrlısı
Pcos var bende ilere derece ondan dolayı olmaz dedi doktor ama tedavim iśe yaradı yonurtam gelişip çatladı bu ay ilaç işe yaradı hayrlısı artık Allah'a kalmış eğer nasip ederse olur inş olmasa de tüp bebek başlariz artık bakalım 3 ay daha ilaç kullanıcam inş kalırım de tüp bebek gerek kalmazNormal yolla neden olmaz dedi sana doktor