Çatlatma iğnesi femera pcos

aysssseee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2024
28
5
25
Kızlar selam 1 bucuk yıldır evliyiz pcosum var ve 1 kere kimyasal gebelik geçirdim bu ay tedaviye başladım adetin 6. günü bugün. Adetin 5. Günü femera içmeye başladım pcos olup femera ile ilk aydan hamile kalan var mı aranızds

Merhaba cnm bende de pcos var bana doktor klomen verdi 2 ay çatlama iğne olmadan denedik hamilelik ölüşmadi bu ay çatlama iğnesi ve klomen verdı iğne yapıldı beklemedeyim şuanda hayrlısı inş sen ilk aydan hamile kalırsın ama olmasa de üzülme çünki zaman istiyen bir dürüm

Merhaba cnm bende de pcos var bana doktor klomen verdi 2 ay çatlama iğne olmadan denedik hamilelik ölüşmadi bu ay çatlama iğnesi ve klomen verdı iğne yapıldı beklemedeyim şuanda hayrlısı inş sen ilk aydan hamile kalırsın ama olmasa de üzülme çünki zaman istiyen bir dürüm
Aynen öyle hayırlısı olsun hakkımızda sizin test tarhiniz ne zama.

Merhaba canım bnde klomen + çatlatma ignesi oldum 30 ekimde senin tarihin ne zamandı

Aynı zamanda yapıcaz işte inş ıkımız de kalırız😊şuan belirti olarak bir tek bel ağarım var bir de mide bulantım var kaşık ağarım gectı bugün
Aminnn inşallah canım çok istiyorum bende 🙂 bende şuan hiçbir belirti yok ya dün kaset test yaptım negatif çıktı erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım 🙂

Aminnn inşallah canım çok istiyorum bende 🙂 bende şuan hiçbir belirti yok ya dün kaset test yaptım negatif çıktı erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım 🙂
Ben de çok istiyorum vallah evlendiğim ilk sene doğum kontrol hapı kulandım böyle olacağımı bilseydim asla içmezdım

İnşallah cnm bnm kafama takılan hiç belirti olmaması herkes ufakta olsa bir belirti var okuduklarımda
Canım oo işler hiç belli olmaz bazı insanlar hiç belirti yaşamaz burda çok okudum ben öyle asıl hiç bir belirti olmayanlar daha çok hamile kalmış vallah benin her ay belirtim var artık psikolojik heralde

Bilemiyoruz ki nasipte ne zaman varsa o zman gelir ALLAH n izniyle ve inşallah o zamanda bu aydır 🥰
İnş ya tedavinin 3 ay bu ay de olmasa artık umudum kalmaz pek bana normalden doğal yıllardan olmaz dediler ama başka doktor buldum tedaviye başladık bakalım artık hayrlısı

Normal yolla neden olmaz dedi sana doktor
Pcos var bende ilere derece ondan dolayı olmaz dedi doktor ama tedavim iśe yaradı yonurtam gelişip çatladı bu ay ilaç işe yaradı hayrlısı artık Allah'a kalmış eğer nasip ederse olur inş olmasa de tüp bebek başlariz artık bakalım 3 ay daha ilaç kullanıcam inş kalırım de tüp bebek gerek kalmaz

X