Gebeliğe Hazırlık catlatma ignesi eylul ayi 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ben de adet oldum dün bence biz şöyle düşüncez iğneden sonra 16 17. Gün adet oluyoruz. Ben bu ay sadece doğal şeyler yapıcam hormon almak istemiyorum.
bende biraktim bu ay canm önce biraz kilo vermeye odaklandim sonra nasipse gelir bebekte evet canm hormon alma havuç incir yapmada bal tarcin

Soğan yapayım diyorum sonra da incir yapayım diyordum neden yapma diyorsun canım
yap yada yazdim yapmada yazilmis şu klavyede bezdum ya incir havuç yap yada bal tarcin cansever bu ay sogan kuru yap sonraki ay incir yaparsin

bu klavye bana takik ben corekotu yaziyorum o cansever yazıyor ya hay allahim şaka gibi

evet canm cok evet etki ediyor hormonlar asiri dengedizlesiyor ve haliyle yumurtlama bozukluklari meydana geliyor
Anladım kuzu benim 10 kilo falan var fazla ben de onu vermeye çalışayım bu hormonlar aldırıyor ama net söyleyebilirim

Anladım kuzu benim 10 kilo falan var fazla ben de onu vermeye çalışayım bu hormonlar aldırıyor ama net söyleyebilirim
evet mesela ben geçen ay klomen ve iğneden rahat 5 kilo almisimdir stres çok fazla oluyor acaba tuttumu acaba catladimi en iyisi kilo verip kendiliğinden hamile kalmak

evet mesela ben geçen ay klomen ve iğneden rahat 5 kilo almisimdir stres çok fazla oluyor acaba tuttumu acaba catladimi en iyisi kilo verip kendiliğinden hamile kalmak
İnşallah canım soğan kürünü regl iken uygulamak sakıncalı mı bilgin var mı ne zaman başlamalı?

Selam canım nasılsın? Neler yaptın bu ay nasıl geçirdin galiba ben kaçırdım bu ay yumurtlama gününü

Selam canım nasılsın? Neler yaptın bu ay nasıl geçirdin galiba ben kaçırdım bu ay yumurtlama gününü
a.s tatlim ben tedavi görmüyorum biraz kilo vermen lazim sonrasinda bakicam sen naptin bu ay ben bol bol temizlik yaptim kacirmista olabilirim bilmiyomki

a.s tatlim ben tedavi görmüyorum biraz kilo vermen lazim sonrasinda bakicam sen naptin bu ay ben bol bol temizlik yaptim kacirmista olabilirim bilmiyomki
Anladım canımmmm benim de eşim şehir dışında idi yumurtlama gününden iki gün sonrası olabildi soğan kürü yapıyordum işte eşim gidince bıraktım onu da 10 gün kadar kullandım. Bu ay n yapmalıyım inan bilmiyorum. Rüyalarıma giriyor artık çok taktım sanırım

evet kuzum çok takiyoruz hele ben gün vuruldugum ay gecen ay aşırı stres olmustum negatif çıkınca ile yikildmki peki herhangi bir sorun varmidoktorlar ne diyor

evet kuzum çok takiyoruz hele ben gün vuruldugum ay gecen ay aşırı stres olmustum negatif çıkınca ile yikildmki peki herhangi bir sorun varmidoktorlar ne diyor
Benim biraz saçma oldu canım sorun yoktu biz 2 ay denedik sonra ben yumurtlamada mı sorun var diye gittim baktı çok güzel bugün yahut dün yumurtan çatlamış kanlanma var dedi bugünü değerlendir eğer adet olursan gel bakalım yaptı gittim klomen e başladı 14.günü yumurtam 28mm idi hemen çatlama iğnesi oldum o gün de eşimin sperm sonucunu almıştık doktor bana olmaz tedavisiz deyince umutsuzdum zaten.. Sonucu görüp bana tedaviyi yapmasaydı keşke boşu boşuna hormon aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…