bende biraktim bu ay canm önce biraz kilo vermeye odaklandim sonra nasipse gelir bebekte evet canm hormon alma havuç incir yapmada bal tarcinCanım benim ben de adet oldum dün bence biz şöyle düşüncez iğneden sonra 16 17. Gün adet oluyoruz. Ben bu ay sadece doğal şeyler yapıcam hormon almak istemiyorum.
Soğan yapayım diyorum sonra da incir yapayım diyordum neden yapma diyorsun canımbende biraktim bu ay canm önce biraz kilo vermeye odaklandim sonra nasipse gelir bebekte evet canm hormon alma havuç incir yapmada bal tarcin
Bir de kilo fazlan çok mu? O kadar etki ediyor mu kilo?bende biraktim bu ay canm önce biraz kilo vermeye odaklandim sonra nasipse gelir bebekte evet canm hormon alma havuç incir yapmada bal tarcin
yap yada yazdim yapmada yazilmis şu klavyede bezdum ya incir havuç yap yada bal tarcin cansever bu ay sogan kuru yap sonraki ay incir yaparsinSoğan yapayım diyorum sonra da incir yapayım diyordum neden yapma diyorsun canım
evet canm cok evet etki ediyor hormonlar asiri dengedizlesiyor ve haliyle yumurtlama bozukluklari meydana geliyorBir de kilo fazlan çok mu? O kadar etki ediyor mu kilo?
Anladım kuzu benim 10 kilo falan var fazla ben de onu vermeye çalışayımevet canm cok evet etki ediyor hormonlar asiri dengedizlesiyor ve haliyle yumurtlama bozukluklari meydana geliyor
evet mesela ben geçen ay klomen ve iğneden rahat 5 kilo almisimdir stres çok fazla oluyor acaba tuttumu acaba catladimi en iyisi kilo verip kendiliğinden hamile kalmakAnladım kuzu benim 10 kilo falan var fazla ben de onu vermeye çalışayımbu hormonlar aldırıyor ama net söyleyebilirim
İnşallah canım soğan kürünü regl iken uygulamak sakıncalı mı bilgin var mı ne zaman başlamalı?evet mesela ben geçen ay klomen ve iğneden rahat 5 kilo almisimdir stres çok fazla oluyor acaba tuttumu acaba catladimi en iyisi kilo verip kendiliğinden hamile kalmak
baslayabilirsin sorun olmaz canmİnşallah canım soğan kürünü regl iken uygulamak sakıncalı mı bilgin var mı ne zaman başlamalı?
Teşekkür ederim canımmm :)baslayabilirsin sorun olmaz canm
a.s tatlim ben tedavi görmüyorum biraz kilo vermen lazim sonrasinda bakicam sen naptin bu ay ben bol bol temizlik yaptim kacirmista olabilirim bilmiyomkiSelam canım nasılsın? Neler yaptın bu ay nasıl geçirdin galiba ben kaçırdım bu ay yumurtlama gününü
Anladım canımmmm benim de eşim şehir dışında idi yumurtlama gününden iki gün sonrası olabildi soğan kürü yapıyordum işte eşim gidince bıraktım onu da 10 gün kadar kullandım. Bu ay n yapmalıyım inan bilmiyorum. Rüyalarıma giriyor artık çok taktım sanırıma.s tatlim ben tedavi görmüyorum biraz kilo vermen lazim sonrasinda bakicam sen naptin bu ay ben bol bol temizlik yaptim kacirmista olabilirim bilmiyomki
evet kuzum çok takiyoruz hele ben gün vuruldugum ay gecen ay aşırı stres olmustum negatif çıkınca ile yikildmki peki herhangi bir sorun varmidoktorlar ne diyorAnladım canımmmm benim de eşim şehir dışında idi yumurtlama gününden iki gün sonrası olabildi soğan kürü yapıyordum işte eşim gidince bıraktım onu da 10 gün kadar kullandım. Bu ay n yapmalıyım inan bilmiyorum. Rüyalarıma giriyor artık çok taktım sanırım
Benim biraz saçma oldu canım sorun yoktu biz 2 ay denedik sonra ben yumurtlamada mı sorun var diye gittim baktı çok güzel bugün yahut dün yumurtan çatlamış kanlanma var dedi bugünü değerlendir eğer adet olursan gel bakalım yaptı gittim klomen e başladı 14.günü yumurtam 28mm idi hemen çatlama iğnesi oldum o gün de eşimin sperm sonucunu almıştık doktor bana olmaz tedavisiz deyince umutsuzdum zaten.. Sonucu görüp bana tedaviyi yapmasaydı keşke boşu boşuna hormon aldım.evet kuzum çok takiyoruz hele ben gün vuruldugum ay gecen ay aşırı stres olmustum negatif çıkınca ile yikildmki peki herhangi bir sorun varmidoktorlar ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?