Gebeliğe Hazırlık catlatma ignesi eylul ayi 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar bir şey soracam dün adetimin 11.günüydü ilk defa gideyim yumurtalıklarıma baktırayım dedim sol da yumurtam varmış 15 mm dedi cuma günü tekrar istedi.1 Yumurta olması az mı kızlar..bir de çatlama olmazsa dr dan iğne istesem mi?bu arada 2 yıllık evliyim bir kere hamile kaldım 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 6 ay korunduk 10 aydır korunmuyoruz.

bende 2.kere klomen tedavisi görüyorum ama geçmiş çok karışık tüp bebek aşılama vs.
yarın çatlama iğnemi vurulcam. çatlama iğnesinin yumurta yı büyütme etkisi de vardı sanırım .

bende 2.kere klomen tedavisi görüyorum ama geçmiş çok karışık tüp bebek aşılama vs.
yarın çatlama iğnemi vurulcam. çatlama iğnesinin yumurta yı büyütme etkisi de vardı sanırım .
evet ama cogunlukla catlatiyor hosgeldiniz insallah güzel haberler alirsinz

Kızlar var mı bir gelişme?Benim göğüslerimdeki ağrı azaldı,karnım çok şiş sadece,bir de ara ara koku alıyorum her şeyin kokusu geliyor burnuma.İlaçtaki hormondandır diyorum ama bilemedim.İnşallah olmuştur sanki olmadı gibi geliyor ama ümitsizliğe de kapılmak istemiyorum.

Selam kızlar bende 15 inde iğne oldum beklenen adet 1 Ekim gibi. Merakla bekliyorum 4 yumurta var bu nedenle aşılamayı iptal ettik bakalım doğal yoldan tutacak mı hayırlısı

Merhaba. Bende 16 eylülde vuruldum. Bu hafta sonu tahlil yapmayo düşünüyorum. 2 yıldır deniyoruz olmuyor. Rabbim nasip eylesin inşaAllah.
Bende iğneden 5 gün sonra hafif kanamam oldu. Şimdiye kadar da az az devam ediyor. Bende heyecanla bekliyorum 10 gün oldu işte, bi taraftan idrar tahlili yapsammı diye düşünüyommm ama hüsrana uğramak istemiyom

ben dayanamayip sırf o çizgiyi görmek için 5. gün yapmistim silik cikti cizgi bugün 10.gün bugun de yapicam gecmismi iğne etkisi diye bugün 12. 14. günü test yapacagim bakalim insalalh nasip.olmustur belirtilerin varmi

Canım benim yumurtamın büyüklüğünü kontrol ediyor doktor . Cuma günü gel dedi sanırım çatlatma iğnesi verecek bana . Ben 3 yıl evliyim 9 aydır ilk defa doktor kontrolune gitmeye başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…