bende 2.kere klomen tedavisi görüyorum ama geçmiş çok karışık tüp bebek aşılama vs.merabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))
iğne gunu:16 eylül
test tarihi:1 ekim
BAT TARIHI
asli1993 ;1 EKİM
evet ama cogunlukla catlatiyor hosgeldiniz insallah güzel haberler alirsinzbende 2.kere klomen tedavisi görüyorum ama geçmiş çok karışık tüp bebek aşılama vs.
yarın çatlama iğnemi vurulcam. çatlama iğnesinin yumurta yı büyütme etkisi de vardı sanırım .
merabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))
BAT TARIHI
;1 EKİM
[/QUOTE]13
Hayirlisi canim bende 13 Eylulde vurdum ignemi.Dr banada 1 Ekim.2 Ekim gibi test yap dedi .Benim ki baya gec tqrih soyelmis o zmn 14..gun yapiliyormus genelde .Dun gittim bakti yumurtam catlamis benimde 1 taneydi.Progestan istedi ama baktirmaya firsat yok o yuzdn muayne cagirdi
Aminevet ama cogunlukla catlatiyor hosgeldiniz insallah güzel haberler alirsinz
1 gün var armzzda hosglldnzMerhaba,beni de ekleyin lütfen.
İğne tarihi:17.09.2019
Bat:02.10.2019
kaç yumurta vardi1 gün var armzzda hosglldnz
3 yumurta vardı ama biri küçüktü, diğer ikisi 17mm ve 20 mm dedi doktor.kaç yumurta vardi
inşallah tutar benimde bugün 5. gün3 yumurta vardı ama biri küçüktü, diğer ikisi 17mm ve 20 mm dedi doktor.
İnşallah Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin isteyen herkese.Dün baya ağrım vardı ama bugün azaldı epey.Sizde bir belirti oldu mu?inşallah tutar benimde bugün 5. gün
benim kasik batmalarim agirlarim var ve bugün baslayan göğüs ucu agrisi varİnşallah Allah hayırlı zamanda sağlıklı bebekler versin isteyen herkese.Dün baya ağrım vardı ama bugün azaldı epey.Sizde bir belirti oldu mu?
Aramızda 2 gün var,hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar bende 15 inde iğne oldum beklenen adet 1 Ekim gibi. Merakla bekliyorum 4 yumurta var bu nedenle aşılamayı iptal ettik bakalım doğal yoldan tutacak mı hayırlısı
Amin canım benim sadece göğüs hassasiyetin iştah artısı ve kabızlığı var bakalım nolucakAramızda 2 gün var,hayırlısı olsun inşallah
Merhaba. Bende 16 eylülde vuruldum. Bu hafta sonu tahlil yapmayo düşünüyorum. 2 yıldır deniyoruz olmuyor. Rabbim nasip eylesin inşaAllah.merabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))
BAT TARIHI
asli1993 ;1 EKİM
ben dayanamayip sırf o çizgiyi görmek için 5. gün yapmistim silik cikti cizgi bugün 10.gün bugun de yapicam gecmismi iğne etkisi diye bugün 12. 14. günü test yapacagim bakalim insalalh nasip.olmustur belirtilerin varmiMerhaba. Bende 16 eylülde vuruldum. Bu hafta sonu tahlil yapmayo düşünüyorum. 2 yıldır deniyoruz olmuyor. Rabbim nasip eylesin inşaAllah.
Bende iğneden 5 gün sonra hafif kanamam oldu. Şimdiye kadar da az az devam ediyor. Bende heyecanla bekliyorum 10 gün oldu işte, bi taraftan idrar tahlili yapsammı diye düşünüyommm ama hüsrana uğramak istemiyom
Canım benim yumurtamın büyüklüğünü kontrol ediyor doktor . Cuma günü gel dedi sanırım çatlatma iğnesi verecek bana . Ben 3 yıl evliyim 9 aydır ilk defa doktor kontrolune gitmeye başladım .merabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))
BAT TARIHI
asli1993 ;1 EKİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?