- 23 Temmuz 2019
- 176
- 83
- 18
- 29
İğne tarihi 18 Eylülmerabalar hanimlar 2 yıllık evliyim 3 ay oldu bebek isteyeli klomen basladim bu ay 16. günü adetin yumurta 22mm olmuştu dün yani dokktorum çok iyi görünüyor hatta catlatmak üzere dedi hemen iğne vurul vakit kaybetme bende dün oldum ignemi benim gibi bekleyenler gün gün belirtilerimiz paylasalim mi ne dersiniz:))))
iğne gunu:16 eylül
test tarihi:1 ekim
BAT TARIHI
asli1993 ;1 EKİM
az kalmis seninde hayirli haberlerleİğne tarihi 18 Eylül
Bat tarihi 3 Ekim
hadi hayirlisi canmCanım benim yumurtamın büyüklüğünü kontrol ediyor doktor . Cuma günü gel dedi sanırım çatlatma iğnesi verecek bana . Ben 3 yıl evliyim 9 aydır ilk defa doktor kontrolune gitmeye başladım .
Pek belirtim yok. Ama belirtiler her zaman olacak diye bi kanunda yok. Benimde pazar günü adet günüm olcak. Ama yüksek ihtimal tutmadı benimki. Çünkü az dediğim kanamam arttı bugün. Ara kanamalarıma benziyor. Doktorumda zaten kanama fazla olursa bebek tutunamaz demişti. Hiç umudum kalmadı. Moralim yerlerde. Klomeni ilk kullanışım ama aişte umut fakirin ekmeği, umutlanmıştım. Şimdi en az bir ay daha beklentiyle geçecek.ben dayanamayip sırf o çizgiyi görmek için 5. gün yapmistim silik cikti cizgi bugün 10.gün bugun de yapicam gecmismi iğne etkisi diye bugün 12. 14. günü test yapacagim bakalim insalalh nasip.olmustur belirtilerin varmi
İnşallahaz kalmis seninde hayirli haberlerle
kabul eder eger ozelseAcaba doktora direk aşılama yapalım desem kabul eder mi ki? Aşılama daha yüksek bi ihtimal diyorlar çünkü.
Denicem bu gidişimde o zaman.kabul eder eger ozelse
Önümüzdeki ay inşallah olurDenicem bu gidişimde o zaman.
Benim bu ay tutmadı arkadaşlar. Adet oldum. 2 günde erken geldi hatta. Ve pıhtılı bi kanama.
İnşaAllah tutar va hayırla kucağınıza alırsınız bebeşinizi :)Önümüzdeki ay inşallah olurBen de önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
ben dayanamayip sırf o çizgiyi görmek için 5. gün yapmistim silik cikti cizgi bugün 10.gün bugun de yapicam gecmismi iğne etkisi diye bugün 12. 14. günü test yapacagim bakalim insalalh nasip.olmustur belirtilerin varmi
Aslı arkadaş dün kan verdi. Gebelik yokmuş maalesefMerhaba sizinle aramızda bir gün varmış öğrendinix mi sonucunuzu?
Ben de kaç kez gidip kan verdim gecikti diye oraya gidip o hissi yaşamak istemiyorum değilsem de gecikmese süper olur.. Gecikiyorsa da inşallah hamileliktir.Aslı arkadaş dün kan verdi. Gebelik yokmuş maalesef
İnşallah Allahım tez zamanda kavuşturur mucizelerimizeAslı arkadaş dün kan verdi. Gebelik yokmuş maalesef
inşallah hamilesinizdir. Rabbim bizlere de bekleyen herkese de nasip etsin inşallah.Ben de kaç kez gidip kan verdim gecikti diye oraya gidip o hissi yaşamak istemiyorum değilsem de gecikmese süper olur.. Gecikiyorsa da inşallah hamileliktir.
malesef canm dün kan verdim 0.26 çıktı ama hala adet olmadim 16. gün bgnMerhaba sizinle aramızda bir gün varmış öğrendinix mi sonucunuzu?
Canım benim ben de adet oldum dün bence biz şöyle düşüncez iğneden sonra 16 17. Gün adet oluyoruz. Ben bu ay sadece doğal şeyler yapıcam hormon almak istemiyorum.dün adet ildum kizlr 17. gün geldi ama keşke erken gelseydi gerçekten okdr umutlarla kan vermeye gitmistimki sonuç resmen tokat gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?