Gebeliğe Hazırlık catlatma ignesi eylul ayi 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne tarihi 18 Eylül
Bat tarihi 3 Ekim

Canım benim yumurtamın büyüklüğünü kontrol ediyor doktor . Cuma günü gel dedi sanırım çatlatma iğnesi verecek bana . Ben 3 yıl evliyim 9 aydır ilk defa doktor kontrolune gitmeye başladım .
hadi hayirlisi canm

Pek belirtim yok. Ama belirtiler her zaman olacak diye bi kanunda yok. Benimde pazar günü adet günüm olcak. Ama yüksek ihtimal tutmadı benimki. Çünkü az dediğim kanamam arttı bugün. Ara kanamalarıma benziyor. Doktorumda zaten kanama fazla olursa bebek tutunamaz demişti. Hiç umudum kalmadı. Moralim yerlerde. Klomeni ilk kullanışım ama aişte umut fakirin ekmeği, umutlanmıştım. Şimdi en az bir ay daha beklentiyle geçecek.
Rabbim hayırlı evlat versin her şeyden önce.

Acaba doktora direk aşılama yapalım desem kabul eder mi ki? Aşılama daha yüksek bi ihtimal diyorlar çünkü.

Önümüzdeki ay inşallah olur Ben de önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
İnşaAllah tutar va hayırla kucağınıza alırsınız bebeşinizi :)
Doktorum bu ay doğum kontrol hapı verdi, bazı sıkıntılardan dolayı. Ekim sonunda tekrar denicez. Allah hepimizin yadımcısı olsun.

Kızlar dün iğnenin 10 günüydü kan verdim 0.65 çıktı .
İğneden mi sizce ?
Geçen aylarda hep 0.1 di ama iğne yapmamıştım

Merhaba sizinle aramızda bir gün varmış öğrendinix mi sonucunuzu?

dün adet ildum kizlr 17. gün geldi ama keşke erken gelseydi gerçekten okdr umutlarla kan vermeye gitmistimki sonuç resmen tokat gibi oldu

dün adet ildum kizlr 17. gün geldi ama keşke erken gelseydi gerçekten okdr umutlarla kan vermeye gitmistimki sonuç resmen tokat gibi oldu
Canım benim ben de adet oldum dün bence biz şöyle düşüncez iğneden sonra 16 17. Gün adet oluyoruz. Ben bu ay sadece doğal şeyler yapıcam hormon almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…