Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi dahil bugün 13.gün pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ppetunyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
16
4
24
Bugün çatlatma iğnesi dahil 13. günüm erken gebelik testi silik çizgi çok silik ben mi görmek istediğim için görüyorum yoksa gerçekten mi pozitif arkadaşlar dün yaptığım teste negatifti bir yıldır deniyoruz umutlanmak da istemiyorum ilk çatlatma iğnem ilk attığım bugün sağdaki dün

Eklentiler

• IMG_5116.jpeg
    IMG_5116.jpeg
    18,8 KB · Görüntüleme: 500
  • IMG_5123.jpeg
    IMG_5123.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 500
Henüz vermedim çok heyecanlıyım yarın testi tekrarlayıp gideceğim sonucu buraya yazarım 🥰🙏🏻🌸

Kızlar bugün başka bir testle tekrar idrar testi yaptım negatif yok galiba ilk yaptığım freely araştırdım biraz yalancı çizgi çıkartma durumu çokmuş bu sefer yaptığım awox

Bugün çatlatma iğnesi dahil 13. günüm erken gebelik testi silik çizgi çok silik ben mi görmek istediğim için görüyorum yoksa gerçekten mi pozitif arkadaşlar dün yaptığım teste negatifti bir yıldır deniyoruz umutlanmak da istemiyorum ilk çatlatma iğnem ilk attığım bugün sağdaki dün
Bence pozitif :)

Kızlar bugün başka bir testle tekrar idrar testi yaptım negatif yok galiba ilk yaptığım freely araştırdım biraz yalancı çizgi çıkartma durumu çokmuş bu sefer yaptığım awox
14 ve 16 güne kadar beklemek gerekiyormuş benimde bugün 12 günüm 2 kez test yaptım fakat negatif çıktı biraz daha bekleyeceğim.

Teşekkür ederim 🌸 iğne dahil 16. Gün bugün henüz adet olmadım sürekli test yapıp durdum insan daha da stres oluyor gerçekten bekleyeceğim olursa da olmazsa da Allahtan buraya tekrar yazarım 🙏🏻

Teşekkür ederim 🌸 iğne dahil 16. Gün bugün henüz adet olmadım sürekli test yapıp durdum insan daha da stres oluyor gerçekten bekleyeceğim olursa da olmazsa da Allahtan buraya tekrar yazarım 🙏🏻
Evet güzel haberlerini bekliyorum. Bende henüz regl olmadım ama dün yine negatif çıktı. Çok umudum yok bu ay :)
Ama bazen geç döllenmede oluyor. İşte regl olana kadar diken üzerindeyiz:):

Bence 16 17 ye kadar bekleyin kesinleşsin…

Test yaptınız mı:)
Henüz yapmadım elimdeki erken gebelik testleri bitti 😅 Sadece kaset test kaldı onunla yapsam çıkar mı bilemiyorum kasık ağrılarım var hafif hafif adet mi yoksa hamilelik mi bilmiyorum hamile olduğuma yorup kendimi de umutlandırmak istemiyorum sanırım adet olacağım

X