- 11 Haziran 2022
- 69
- 18
- 28
arkadaşlar selam bir yıllık evliyim 8-9 aydır bebek düşünüyoruz fakat ben iki yıl öncesinde büyük bir miyom ameliyatı oldum 8-9 ay önce hormon değerlerime baktırdım AMH FSH ve Prolaktin seviyelerim doktorun istediği şekilde çıkmadı bu sebepten dolayı bana direk tüp bebek önerdi fakat ben bir süre kendi halime kalıp sonrasında bir doktorla yine görüştüm kendisi yumurta takibi yapabileceğini söyledi 12 Ağustos‘ta reglimin 5.günüydü o gün gittim doktora bana Klomen ve thancss vitamin verdi klomeni sabah akşam kullandım 21 Ağustos yani reglimin 14. gününde kontrole çağırdı yumurtammın 27 mm olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi olmam gerektiğini söyledi aldım iğneyi o gün oldum (ama burda okuduklarıma göre çoğunuzun doktoru 27 mm için sağlıksız yumurta demiş)sonrasında iki günde bir ilişki önerdi ben ilk gün ilişki yaşadım sonraki gün olmadı bir sonraki gün tekrar oldu fakat iğnenin ikinci gününde aşırı kasık ağrım vardı şu anda altıncı günündeyim regli ağrısı gibi bir ağrı var ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı burada bir çok konu okudum çoğu kişi 13-14. güne kadar pozitif görmüş ben de bu olmadı hiç ilk günler tabi bakmadım ben şu an negatif’i görünce de buraya sormak istedim bu şekilde olan var mı deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız ve bu süreçte Allah herkesin yardımcısı olsun beklenti içinde olmak çok kötü bir şeymiş çocuk istemiyorum diyordum ama işin içinde olunca heleki olmama ihtimali olunca çok daha zormuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah