Çatlatma iğnesi beta hcg

SareNihal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2024
77
11
3
Kızlar selam çatlatma iğnesi bugün 14. günü kan testi verdim 1.20 yine de adetin gecikmesini bekliyorum sizce yükselirmi benimle aynı durumu yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız

benim de bu sekildeydi ama doktorum yüne de regl gecikmesini bekle demişti. sonucta yine gebelik oluşmadı ama. iğnenin 19.günü regl olmustum ben

Benim de 13.gün erken gebelik testi yaptım negatif. Ekstra ilaç kullanıyor musun? Kullanmıyor isen normal adet günün geçince de kan testi verebilirsin bence

Benim de 13.gün erken gebelik testi yaptım negatif. Ekstra ilaç kullanıyor musun? Kullanmıyor isen normal adet günün geçince de kan testi verebilirsin bence
Adet iken femara kullandım 5 gün sonra ovitrelle iğne yapıldı şuan herhangi bir şey kullanmıyorjm sadece folic asit kullanıyorum takviye olarak

Peki sonrasında takip ettinizmi yanı sonuç nasıl oldu ben 12. Gün erken gebelik testi yapmıştım ince silik çizgi çıkmıştı

Kızlar selam çatlatma iğnesi bugün 14. günü kan testi verdim 1.20 yine de adetin gecikmesini bekliyorum sizce yükselirmi benimle aynı durumu yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Eğer geriden gelen yumurtanız yoksa (daha sonra çatlayan), şuan gebelik ihtimali yok gibi duruyor

Peki sonrasında takip ettinizmi yanı sonuç nasıl oldu ben 12. Gün erken gebelik testi yapmıştım ince silik çizgi çıkmıştı
Ben 7.gün ve bugün 13.gün yaptım ikisi de negatifti. Bazen iğne vücuttan zor atılıyormuş. Umudunu taze tut. Her şey nasip sonuçta

Üzmek istemem ama olsaydı mutlaka yüksek bi rakam olurdu mutlaka sıkmayın canınızı diğer aya kendinizi hazırlayın ama umarım yanılırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…