Ben de iğne etkisiyle ikinci cizgiyi goreyim diye test yaptim 4. Ve 5. Gün silik bir cizgi cikti. Hergun test yapmaya devam edicem cizginin durumunu takip edebilmek icin. Ignenin prospektusunde 10 gunden once yalanci sonuclar oluyor diyor. 10 gune gecer etkisi. Insallau testler yaniliyordur senin canim tekrarla testini yarin.
Kızlar bu gün ÇATLATMA İGNESİnin 12. Günü bat 18 şubat Bn dedm yapym erken gebelik yaptım 10. Gün çok silik çıktı görünür görünmez ama sabah yaptım normal testlerden tek acaba tutmamışmıdır yada daha erkenmi acelemi ediyorum
Idrar testlerinin yanilma payi cok yuksek bnm eltim evde test ypms negatf bir kac saat sonra kan veryo ve hamile cikyo masallah allahm nazarlardan korusun 4 yasinda oğlu var
Idrar testlerinin yanilma payi cok yuksek bnm eltim evde test ypms negatf bir kac saat sonra kan veryo ve hamile cikyo masallah allahm nazarlardan korusun 4 yasinda oğlu var
Keşke bizde de böyle bişey olsa.. Ama çatlatma iğnesi den sonra 14. Gün idrarda belli olur diyorlar umutlarım kaybolmuştu. Ama inşallah eltin gibi bize de olur hamileyimdir
Ben de bu ay letu kullandım 2.kullanışım. Bugün iğnenin 14.günü yine net bir negatif. Bu ay çok umutluydum halbuki normalde hiç akıntım olmaz bu ay olmuştu. Bu ilacın etkisi mi acab
Benim bugün iğneden sonra 12. günüm, gebelik testi baya silik çıktı, 2 gün önce de yaptım aynı siliklikte görünüyor, sizce var mı? Alttaki bugünkü test
Benim bugün iğneden sonra 12. günüm, gebelik testi baya silik çıktı, 2 gün önce de yaptım aynı siliklikte görünüyor, sizce var mı? Alttaki bugünkü test
14.gün predictor erken gebelik testi yapın bence.ben 11.gün miratech markalı bir test yaptım negatif çıktı hatta yarim saat sonra hayali çizgi göründü bende vazgeçtim yok diye sonra lekeleme oldu adet oluyorum dedim kanama 2 günde kesilince predictor yaptım iki çizgi çok net göründü hemen kan verdim gebelik cikti cok sukur ben predictör disindaki testlere pek guvenmiyorum