Gebeliğe Hazırlık ÇATLATMA İGNESİ BEKLEME SÜRESİ TEK ÇİZGİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Halde234

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
24
9
1
31
Kızlar bu gün ÇATLATMA İGNESİnin 12. Günü bat 18 şubat Bn dedm yapym erken gebelik yaptım 10. Gün çok silik çıktı görünür görünmez ama sabah yaptım normal testlerden tek acaba tutmamışmıdır yada daha erkenmi acelemi ediyorum

benimde bugün 10.günüm ve dün test yaptım gölge gibi bi çizgi çıktı ama o markayla ilgili olumsuz yorumlar okudum diye inanmadım. bata 4 gün kaldı tekrar deneyecem :/

Bnd 6 gün sonra adet günüm beklcm snrm böyle şüpheye düşüyorum

Ben de iğne etkisiyle ikinci cizgiyi goreyim diye test yaptim 4. Ve 5. Gün silik bir cizgi cikti. Hergun test yapmaya devam edicem cizginin durumunu takip edebilmek icin. Ignenin prospektusunde 10 gunden once yalanci sonuclar oluyor diyor. 10 gune gecer etkisi. Insallau testler yaniliyordur senin canim tekrarla testini yarin.

benim ilk 5 dakika çıkmadı aslında yarım saatte çıktı silik çizgi sabah baktığımda netleşmişti ama geçerli değildir. bakalım perşembe yine aynı şekilde olursa bekleyecem gün geçmesini inşallah olur ikimizinde:)

Benim 12.gunde bembeyaz cikmsiti hamile degildim.umarim sizin vardır bebek

Erken gebelik testlerine pek guvenilmiyor maalesef yarin normalinden bi daha yap negatifse regli dqha rahat beklersin. Insallah hamilesindir tabi

Erken gebelik testlerine pek guvenilmiyor maalesef yarin normalinden bi daha yap negatifse regli dqha rahat beklersin. Insallah hamilesindir tabi
Bu gün normal yaptım saba negatif off blmyordum bu ay çok stres yaptım sanki hamileyim gbi hissediyorum ama testler böyle olunca kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…