• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Dünden beri Pendik Kaynarca Gebze ve civarlarında gezmedigim tek bir eczane bile kalmadi ama igneyi bulamıyorum depolarda yok kimisinde nişandan beri gelmiyor kimisinde bir senedir nerden bulabilirim

Medical parkın yanındaki benzinlikte bir eczane var ben geçen hafta oradan aldım. Bir sor istersen

Dünden beri Pendik Kaynarca Gebze ve civarlarında gezmedigim tek bir eczane bile kalmadi ama igneyi bulamıyorum depolarda yok kimisinde nişandan beri gelmiyor kimisinde bir senedir nerden bulabilirim
Benim bildiğim her hafta Baska bir eczanede satıyorlar ben sormuştum listeye baktı bu hafta şu eczane satıyor demişti oraya gidip almistim canım

Pregnyl 5000 liik o olmazssa chorimom 5000 lik ama yok aranadigim gezmedigim yer kalmadı saydığım yerler de maalesef

Benim bildiğim her hafta Baska bir eczanede satıyorlar ben sormuştum listeye baktı bu hafta şu eczane satıyor demişti oraya gidip almistim canım
Bana dedikleri şey direk depoda yok satilmiyormus hatta eczacim depoyu aradı o da aynı şeyi söyledi ilk defa bu ay yapicaktim ilaç bulamıyorum

Bana dedikleri şey direk depoda yok satilmiyormus hatta eczacim depoyu aradı o da aynı şeyi söyledi ilk defa bu ay yapicaktim ilaç bulamıyorum
Belki kendiliginden çatlar igneye gerek kalmaz canım ben iğne oldugum halde catlamadi kist olmuştu vardır bundada bir hayır

Kaynarcada Vm Medical Park hastanesinin yanındaydı. Ama doktorum bana Ovitrelle çatlatma iğnesi yazmıştı ben onu almıştım. Siz alttaki mesajda yazdığınız iğneler hakkında bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem
Buldum ama anca yurt dışından temin edebilirim 50 TL lik iğne he 200 TL istediklerini doktorum duyunca başka yazmaya karar verdi ovitrelle sor dedi sonra igned n vazgeçti sadece klomen kullan da duruma göre bakalım dedi belki catliyordur yumurtaların dedi birde pregesteron testin de sağlıklı yumurtladigim veya her ay olup olmsdigi çıkar mı

Back
X