sokulmedi henuz canım bugun yarın sokulecek gibi hoş leke de kesildi ama anlamıyorumnoldu sonucunuz acaba adetiniz sokuldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sokulmedi henuz canım bugun yarın sokulecek gibi hoş leke de kesildi ama anlamıyorumnoldu sonucunuz acaba adetiniz sokuldu mu
inşallah yerleşme lekesidirsokulmedi henuz canım bugun yarın sokulecek gibi hoş leke de kesildi ama anlamıyorum
Bana bu belirtiler çok farklı geliyor mesela bana hiç yan etki olmuyor inşallah olur 2 iğne de de hiç böyle kasık ağrısı felan yaşamadım hep adete yakın oldu hepde adet oldum hayırlısı olsunHayirlisi olsun hakkinda insallhh tez zamanda olurr bebisin bnmde ilk denemem 11. Gun 12mm sagda 2 adet vardi 14. Gun vurdurdum gelisirse 18 20 mm de vurdurdum igneyi bakalim 8 gun oldu bugun kasik agrim var 4. Gun basladi asiri halsizlik birde
Merhaba benimde 8 bitti bugün hem kasik ağrısı hemde alt karın şişliği yaşıyorum . Bel ağrısı ve feci yorgunluğum var . Benimde 1 ci denemem sende durumlar nasılMerhaba bugün aşılama yapalı 10 gün oldu ama 3 gündür kasık ağrım var ve 1 haftadan beri hem akıntim var hemde gazım var acaba aşılama tutmuş olabilir mi. Bu 2. Denemem ilkinde hiç birşey his etmedim akıntım da yoktu agrimda
Bugun gogsum sizlamaya basladi canim bide hafif kabiz oldum galiba kasil agrim dewam ediyo gebelik testi hala silikMerhaba benimde 8 bitti bugün hem kasik ağrısı hemde alt karın şişliği yaşıyorum . Bel ağrısı ve feci yorgunluğum var . Benimde 1 ci denemem sende durumlar nasıl
Noldu durum canimm test yaptin misokulmedi henuz canım bugun yarın sokulecek gibi hoş leke de kesildi ama anlamıyorum
Bnm kasik agrim devam ediyo gogsum sizlamaya basladiBana bu belirtiler çok farklı geliyor mesela bana hiç yan etki olmuyor inşallah olur 2 iğne de de hiç böyle kasık ağrısı felan yaşamadım hep adete yakın oldu hepde adet oldum hayırlısı olsun
Ya inşallah şu mübarek günlerde hepimiz güzel hayırlı haberler alırız . Ama silik olmadıguzel birşey net olması için kan testi her zaman daha sağlıklıBugun gogsum sizlamaya basladi canim bide hafif kabiz oldum galiba kasil agrim dewam ediyo gebelik testi hala silik
Silik olmadi derken kotu bisey mi acabaYa inşallah şu mübarek günlerde hepimiz güzel hayırlı haberler alırız . Ama silik olmadıguzel birşey net olması için kan testi her zaman daha sağlıklı
Merhaba yorumunuzu yeni gördüm. Benim eşimin mesleği pilot olduğu için sürekli yanımda olamıyor. Dün yumurtam çatladı ama eşim bugün geliyor. Dün ve önceki günleri hiç bir şekilde değerlendiremedik. Ama bugünü değerlendirsek yinede bi şansımız var mıdır? Yumurtam dün çatladı pek umutlu değilim amaMerhaba bende 24 şubatta yaptım tutmadı dolu dolu değerlendirdik bizde gün aşırı ama hergün değil ondan öncede iğne yapmıştım ozamanda sadece 2 gün değerlendirme şansım olmuştu zaten doktor 2 gün öneriyor çatlama günü ve sonrası şans nasip bu işler 15. Gün test yaparsan çıkar ondan önceki bütün yapılan testler pozitif çıkar ve seni hayal kırıklığına uğratır. Adeti beklemek en güzeli hiç oralı olmican. Bekliceksin sadece
Aynı şeyleri bende yaşadım.14 günümdeyim tamamen hamilelik belirtilerini yaşadım ama bugün yaptığım test sonucu negatif şuan senin test yapman için erken adet gününün 4 gün geçmesini bekle derim.Benim bugün adetim ilk günü olmadım meraktan yaptım negatif bende bekleyeceğim cumartesi ye kadar çünkü doktorum doğru sonuç almazsın şuan dediMerhaba hanımlar :)
8 Martta çatlatma iğnesi yaptım o ara her gün ilişki oldu doktor gün aşırı dese de ya erken çatlarsa ya geç çatlarsa diyerek garantiye almak istedim ama yanlış yapıp sperm kalitesini düşürdüm sanırım :)
Neyse çatlatma iğnesi sonrası 2 gün kasık ağrıları yaşadım geçti muhtemelen yumurta çatladı.
Şuan ise dün ve bugun tek taraflı sadece sağ tarafta kasık ağrısı yaşıyorum özellikle gerilince ve ara sıra vuran bir kasık ağrısı.
Gebelik için erken muhtemelen ama tekrar yumurtluyo falan olabilir miyim sizce?
Böyle bişey yaşayan var mı?
ben regl oldum ama bi garip regl oldu 3 gün sürdü çok az geldi kahverengiydi falan garip bi regldiAynı şeyleri bende yaşadım.14 günümdeyim tamamen hamilelik belirtilerini yaşadım ama bugün yaptığım test sonucu negatif şuan senin test yapman için erken adet gününün 4 gün geçmesini bekle derim.Benim bugün adetim ilk günü olmadım meraktan yaptım negatif bende bekleyeceğim cumartesi ye kadar çünkü doktorum doğru sonuç almazsın şuan dedi
Canim benin ignenin 9.gunu sabah testi mi atsam bakabilir misinYaptın mı test
Canim benin ignenin 9.gunu sabah testi mi atsam bakabilir misin
Canim hala silik cizgi cikiyor bugun 11.gunYeni gördüm mesajını at istersen
Silikse bence pozitiftir test yap olmadı kandanCanim hala silik cizgi cikiyor bugun 11.gun
PAzartesi kan vercemSilikse bence pozitiftir test yap olmadı kandan
PAzartesi kan vercem