Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi 9. gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin neyden olmuyo canim bebek bi sorunmu war klomene gectiniz

Senin neyden olmuyo canim bebek bi sorunmu war klomene gectiniz
Pcos var canım bende yumurtalar gelişmiyor o yüzden klomen değil de letrasan diye bi ilaç verdi benim doktorum burda herkes klomen kullanmış sanırım sonrasında da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyorum ilk ay tutmadı adet oldum bakalım bu ikinci deneme

Cnm insallh hepimizin bebisleri saglikli sihhatli bizledir.aslinda 14.gunden once yapmayin test diyorlar ama ben duramadim iste
Aynen duramıyor insan ben geçen ay 12. Gün kan testi baktırdım 2.8 çıktı umutlanmıştım 14. Gün tekrar baktırdım 1.6 ya düştü ilk seferdi bide baya üzüldüm o yüzden kendimi tutmaya çalışıyorummm

Bende heray yumurtluyorm ama cikolata kistim war yani bende işe yaramasi daha zor ugrasp duruyorz iste

benim çatlatma iğnesiyle bile yumurtam çatlamamıştı o yüzden negatifi gördüm inşallah çatlamıştır yumurtanız ve bebişiniz tutunmuştur

benim çatlatma iğnesiyle bile yumurtam çatlamamıştı o yüzden negatifi gördüm inşallah çatlamıştır yumurtanız ve bebişiniz tutunmuştur

O yumurta akı gibi olan akıntıyı yakaladım çatlamıştır diye düşünüyorum çatlamadığında kist mi yapıyor ? Birdahaki sefere olumlu sonuç alırsın inşallah canım her ay yeni umutlar

O yumurta akı gibi olan akıntıyı yakaladım çatlamıştır diye düşünüyorum çatlamadığında kist mi yapıyor ? Birdahaki sefere olumlu sonuç alırsın inşallah canım her ay yeni umutlar
evet canım 3 cm kist oluştu bende ve çok sancılı adetle birlikte attım. en azından attım sanıyorum çok yoğun kanamam oldu

Benm çatlatma iğnesinden sonra 7. Günden itibaren testte negatif çıktı daha sonra 11. Gün pozitif çıkıp 12 günden sonra tekrar silikleşip negatife döndü. Üstelik adetim 4 gün gecikti. İnşaAllah hamilesindir ama mutlaka adet geçmesini bekle. Bu ayda vuruldum iğneyle birlikte estrofem kullandım 3 gün günde üç tane bakalım bu ay sonuç ne olacak. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah isteyen herkese

En sağlıklısı tabi o ama insan bekleyemiyor işte yarın 12. Günüm ama maalesef adetime de daha bir hafta var
Bende 2 gün 2 kere estrofem kullandım sonra Progestanla devam etmiştim progestan baş dönmesi yapınca bırak estrofeme dön dedi şimdi sabah akşam estrofemle devam ediyorum inşallah güzel haberler alırız ikimizde dualarım tüm bebiş isteyenlerle

çatlatma iğnesinden sonra 14. gün regl olmanız gerekir adetinize bi hafta olamaz ki

Evet bende sabredememiştim ama sürekli aklımız orda ya strese giriyoruz progestan hiç kullanmadım estrofem kullandıktan sonra brnm başım çok döndü lütfen sende stres yapma inşaAllah Rabbim tez zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…