Ben aşılama istiyordum normalde bu ay ama doktorum dedi ki aşılama yapmayalım ilaç tedavisi yapalım olmazzsa sonra yaparız dedi bu değerler ile olmaz diyemem dediErkek tarafıyla ilgili bilgim sıfır malesef:)) doktorunuz ne dedi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi 9.gün test negatif iğnenin etkisi 14 gün değilmiydi ben 9.gün negatif gördüm
- Konu Sahibi queen44_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Erkek tarafıyla ilgili bilgim sıfır malesef:)) doktorunuz ne dedi?
- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
- 103
Sanırım sperm kalitesini falan arttırmak için beslenme de önemli. Burda birkaç kez okumuştum, kadınlar eşlerine özel bir şeyler yediriyorlarmış. Macun mu karışım mı ne tam bilmiyorum. Ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz. Bu ay umarım güzel haberler alırsınız.Ben aşılama istiyordum normalde bu ay ama doktorum dedi ki aşılama yapmayalım ilaç tedavisi yapalım olmazzsa sonra yaparız dedi bu değerler ile olmaz diyemem dedi
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Bu son aşılamada ki sonuçlar benim tüplerimde bir sıkıntı yok eşimde bir sıkıntı yok pko hastasıyım çatlama olmuyor son sperm testinde doktor maşallah dedi 56.000.000 tane olunca ne yedirdin içirdin sen bu adama dedi ayıklanınca anladığım kadarı ile 20.000.000 kaldıÇok teşekkür ederim cevabınız için inanın insan burda konuşucak birilerni arıyor böyle aynı dertten muzdarip olan insanlarla konuşmayı arıyor rabbimm hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah size bizde bu ay olmaz ise ilk aşılama deneyeceğiz eşimin ileri hareket %30 morfoloji %1 bende bir problem görülmüyor sizin nasıldı testleriniz özel değilse cevaplarmısınız ?
Eklentiler
Maşallah aman aman hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah ne yedirdiysen bana da söylermisin banada pko başlangıcı dedi doktor eşimin toplam sperm sayısı 25 milyon ama iler hareket %30 ve morfoloji %1 sizde morfoloji kaç göremedim gönderdiğiniz resimde ? Burda önemki olan iler hareket ve morfoloji bence dimiBu son aşılamada ki sonuçlar benim tüplerimde bir sıkıntı yok eşimde bir sıkıntı yok pko hastasıyım çatlama olmuyor son sperm testinde doktor maşallah dedi 56.000.000 tane olunca ne yedirdin içirdin sen bu adama dedi ayıklanınca anladığım kadarı ile 20.000.000 kaldı
amin inşallah Kullanıyoruz baya birşeyler canım denemediğimiz şey kalmadı hayırlısı olur inşallahSanırım sperm kalitesini falan arttırmak için beslenme de önemli. Burda birkaç kez okumuştum, kadınlar eşlerine özel bir şeyler yediriyorlarmış. Macun mu karışım mı ne tam bilmiyorum. Ama inşallah hiçbirine gerek kalmaz. Bu ay umarım güzel haberler alırsınız.
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
İlk test detaylı idi ama şu an taşınma arefesindeyim neyi nereye koydum bir fikrim yok her yer her yerde evde valla ilkinde doktor bir ilaç vermişti kullandık ama ilk testte hareketlilik daha azdı bunda daha yüksek sanırım testten anlamıyorum ama kendisi bal kaymak incir vs meyveyi çok tüketiyor protein ve sebze ağırlıklı beslenir o benden çok iyi o konuda bir şey yapmadım aslında ben kendim keçi boynuzu yedim ona almıştım aslında amaMaşallah aman aman hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah ne yedirdiysen bana da söylermisin banada pko başlangıcı dedi doktor eşimin toplam sperm sayısı 25 milyon ama iler hareket %30 ve morfoloji %1 sizde morfoloji kaç göremedim gönderdiğiniz resimde ? Burda önemki olan iler hareket ve morfoloji bence dimi
ayyy çok güldüm bu yorumuna allah iyliğini versin keçi boynuzunu alıyorsun eşine ve kendin yiyorsun teşekkür ederim yorumun için inşallah hayırlı sonuçlar alırsınızİlk test detaylı idi ama şu an taşınma arefesindeyim neyi nereye koydum bir fikrim yok her yer her yerde evde valla ilkinde doktor bir ilaç vermişti kullandık ama ilk testte hareketlilik daha azdı bunda daha yüksek sanırım testten anlamıyorum ama kendisi bal kaymak incir vs meyveyi çok tüketiyor protein ve sebze ağırlıklı beslenir o benden çok iyi o konuda bir şey yapmadım aslında ben kendim keçi boynuzu yedim ona almıştım aslında ama
- 18 Aralık 2022
- 298
- 74
- 28
- 29
Aynen erkeklerin yemesi lazımmış diye aldım beğenmedi ben yiyorumayyy çok güldüm bu yorumuna allah iyliğini versin keçi boynuzunu alıyorsun eşine ve kendin yiyorsun teşekkür ederim yorumun için inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 18
- 26
Tuttu mu sizin aşılamanız kaçıncıyı yaptınızAminn inşallahBu arada belirti yaşamışmıydınız ? adetime bir hafta var ve hiç bir belirtim yok sanırım olmadı diye düşünüyorum
Merhaba ben aşılama yaptırmadım daha önce hiç bu ay çatlatma iğnesi ve ilaçlar kullandım olmadı diğer ay gideceğim aşılamaya inşallahTuttu mu sizin aşılamanız kaçıncıyı yaptınız