• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi 9.gün test negatif iğnenin etkisi 14 gün değilmiydi ben 9.gün negatif gördüm

queen44_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
121
21
18
27
kızlar bugun çatlatma iğnemin 9.günü ve sabah test yaptım slik çizgi bile çıkmadı direkt tek çizgi çıktı sizce sonuç değişirmi ? Sonradan pozitif görenler oldu mu ?

Ben de hep test yaptım 8. Gün geçiyodu etki bende de. Siz tam 14 gün sonra test yapın ne çıkarsa sonuç odur.

Bilemiyorum öyle canım öyle yapıcam bu ayda tutmadı sanırım 🥺🥺herhangi bir belirti yaşamadım çünkü
Şartlandırmayın kendinizi lütfen , bu ay kesin olacak diye yıpratmayın kendinizi. İnşallah olur beklediğiniz güzel haberi alırsınız ❤️

İlk aşılamam da 9.cu günde benim de negatifti 10.cu günde yerleşme kanaması geldi kan testinde negatifti 2 gün sonra adete çevirdi düşük oldu kan testinde daha yeni yükselmeye başlıyormuş meğer acele etmeyin idrarda hemen belli olmaz benim Perşembe ikinci kez aşılama yapışdı 29 u bekliyorum şimdi

kızlar bugun çatlatma iğnemin 9.günü ve sabah test yaptım slik çizgi bile çıkmadı direkt tek çizgi çıktı sizce sonuç değişirmi ? Sonradan pozitif görenler oldu mu ?
Evet ben.
10. gün tamamen negatif görüp umudu kesip 17. gün gebeliğimi öğrenmiştim.

çok sevindiim ya teşekkür ederim yorumunuz bana umut verdi ❤️🌸allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Amin, inşallah Allah sizin de gönlünüzdekini versin tez zamanda. 🙏🏼
Bu arada mesela 11.-12. günlerde test yapsaydım muhtemelen görecektim pozitifi (çünkü 17. gün epey yüksek bir değerle öğrenmiştim) ama ben tamamen umudumu kesmiştim o ay. Reglimi beklemeye başlamıştım, baktım olmuyorum tekrar test yapmıştım.

Amin, inşallah Allah sizin de gönlünüzdekini versin tez zamanda. 🙏🏼
Bu arada mesela 11.-12. günlerde test yapsaydım muhtemelen görecektim pozitifi (çünkü 17. gün epey yüksek bir değerle öğrenmiştim) ama ben tamamen umudumu kesmiştim o ay. Reglimi beklemeye başlamıştım, baktım olmuyorum tekrar test yapmıştım.
Aminn inşallah❤️Bu arada belirti yaşamışmıydınız ? adetime bir hafta var ve hiç bir belirtim yok sanırım olmadı diye düşünüyorum

Aminn inşallah❤️Bu arada belirti yaşamışmıydınız ? adetime bir hafta var ve hiç bir belirtim yok sanırım olmadı diye düşünüyorum
2017 aralık mesajlarıma bakarsanız orada yazmıştım belirtilerimi. Tabi ben belirtileri sonradan anlamlandırdım. Hiç ihtimal vermediğim için hiç belirti falan farkında değildim. Gebeliğimi öğrendikten sonra demek ki bunlar belirtiymiş diye düşündüm ama öyle belirgin pek belirtim olmadı. Adet günü geçip artık ultrasonda falan göründükten sonra esas belirtiler başlıyor. Yani erkenden çok belirti yaşayan da var tabi ama bende pek öyle olmadı. Akıntım hep vardı mesela, o ay da aynen devam etti. Adet öncesi çıkan sivilcelerim çıktı falan. Eğer ben o negatifi aldıktan sonra umudumu kesmeseydim adet günüme kadar her belirtileri takip ederdim ama umudumu kestiğim için hiç kendimi dinlemedim. Biraz psikolojik bence.

Bu sitede yeniyim pek kullanmayı bilemiyorum o yüzden 2017 mesajlarınızı bulamadım 😂gerçekten pskolojik olarak insan bu süreçte çok yıpranıyor yani benim gibi sürekli negatifleri görenlerde beni anlayan tek insanlar zaten öyle oturduğum yerde belirti arıyorum aslında dediğiniz gibi oluruna bırakmak lazım bu kadar takmamak lazım ama onu nasıl başaracağız bilmiyorum

Şartlandırmayın kendinizi lütfen , bu ay kesin olacak diye yıpratmayın kendinizi. İnşallah olur beklediğiniz güzel haberi alırsınız ❤️
İnşallah çok teşekkür ederim 🥰düşünmemek lazım tabi ama işte insanın elinde olan birşey değil maalesef 🥹

İlk aşılamam da 9.cu günde benim de negatifti 10.cu günde yerleşme kanaması geldi kan testinde negatifti 2 gün sonra adete çevirdi düşük oldu kan testinde daha yeni yükselmeye başlıyormuş meğer acele etmeyin idrarda hemen belli olmaz benim Perşembe ikinci kez aşılama yapışdı 29 u bekliyorum şimdi
Çok teşekkür ederim cevabınız için❤️ inanın insan burda konuşucak birilerni arıyor böyle aynı dertten muzdarip olan insanlarla konuşmayı arıyor 🥺🥺🥺rabbimm hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah size 🤲bizde bu ay olmaz ise ilk aşılama deneyeceğiz eşimin ileri hareket %30 morfoloji %1 bende bir problem görülmüyor sizin nasıldı testleriniz özel değilse cevaplarmısınız ?

Bu sitede yeniyim pek kullanmayı bilemiyorum o yüzden 2017 mesajlarınızı bulamadım 😂gerçekten pskolojik olarak insan bu süreçte çok yıpranıyor yani benim gibi sürekli negatifleri görenlerde beni anlayan tek insanlar zaten öyle oturduğum yerde belirti arıyorum aslında dediğiniz gibi oluruna bırakmak lazım bu kadar takmamak lazım ama onu nasıl başaracağız bilmiyorum
Takmamak gerçekten çok zor. Burada bir sürü kişi aynı duyguları yaşadı, yaşıyor. Ama her şeyin bir zamanı var🌸 ben ilk denememde hemen hamile kalacağım sanıyordum, kolay sanıyordum. Hep öyle gördük filmlerde falan😄 Şok olmuştum ilk ay hamile kalmadığımda. Sonra tabi aylarca uğraştım durdum, psikolojim bozuldu. Takma desek de boş biliyorum ama en azından elinizden geldiği kadar takmayın:) zaten umut hiç kaybolmuyor. Her ay yeni umutlarla en baştan başlanıyor. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Takmamak gerçekten çok zor. Burada bir sürü kişi aynı duyguları yaşadı, yaşıyor. Ama her şeyin bir zamanı var🌸 ben ilk denememde hemen hamile kalacağım sanıyordum, kolay sanıyordum. Hep öyle gördük filmlerde falan😄 Şok olmuştum ilk ay hamile kalmadığımda. Sonra tabi aylarca uğraştım durdum, psikolojim bozuldu. Takma desek de boş biliyorum ama en azından elinizden geldiği kadar takmayın:) zaten umut hiç kaybolmuyor. Her ay yeni umutlarla en baştan başlanıyor. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Aminnn inşallah 🙏❤️❤️benim tek kafama taktığım sorun ileri hareketin %30 olması ve morfolojininde %1 olması sizce bu bir problem mi ? hep doğal yollarla olsun istedik ama bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz

Aminnn inşallah 🙏❤️❤️benim tek kafama taktığım sorun ileri hareketin %30 olması ve morfolojininde %1 olması sizce bu bir problem mi ? hep doğal yollarla olsun istedik ama bu ayda olmazsa aşılama düşünüyoruz
Erkek tarafıyla ilgili bilgim sıfır malesef:)) doktorunuz ne dedi?

Back
X