Çatlatma İğnesi 19. gün

mnkserce2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
144
8
22
Kızlar Merhaba çatlatma iğnemin 19 günü ve benim gögüslerim 11 günden başladı ara ara sağ tarafımda batmalar oluyor düzensiz bir adetim var 23 yani bugun adet olmam lazım sizce bebiş varmıdır ? akıntım var ara ara baş dönmem var ve yemeklerden sonra bir mide bulantısı oluyor. Kafam çok karıştı ne yapmam lazım

Test yapsanıza iğneden 14 gün sonra kesin belli oluyor zaten 19 gün geçmiş

Bir daha test yaptınız mı veya kan verdiniz mi bemim de adet olma tarihim 1 gün geçti çatlatmanın 16. Günü bugün test yaptım birşey çıkmadı sizde durum ne

Bir daha test yaptınız mı veya kan verdiniz mi bemim de adet olma tarihim 1 gün geçti çatlatmanın 16. Günü bugün test yaptım birşey çıkmadı sizde durum ne
ben hala adet olmadım aşşa tarafımda çok batma var birde gögüslerim şiş velim ağrıyor

Kan testi verin en sağlam öyle öğrenirsiniz , bende 18. Gün iğne vurulduğu gün dahil . Akşam kaset test yaptım negatif regl 2 gün var anlamadığım bebek yoksa 14 15 gün içinde regl olmaz mıyız ?

Kan testi verin en sağlam öyle öğrenirsiniz , bende 18. Gün iğne vurulduğu gün dahil . Akşam kaset test yaptım negatif regl 2 gün var anlamadığım bebek yoksa 14 15 gün içinde regl olmaz mıyız ?
Bende aynı duygular içindeyim biraz daha bekle bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…