Çatlatma iğnesi 19. Gün

goldagi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
5
0
26
Selam kızlar çatlatma iğnesinin 19. Günü halen adet olmadım 16. Günü normal kaset testi yaptım fakat negatifti. 2 3 saat sonra çıkan çok slik fotoğrafta bile belli olmayan 2. Çizgi çıktı . Testi ertesi günü tekrarladım fakat yine 2 3 saat sonra çok silik 2. Çizgi çıktı. Benim durumumu yaşayan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim

Selam kızlar çatlatma iğnesinin 19. Günü halen adet olmadım 16. Günü normal kaset testi yaptım fakat negatifti. 2 3 saat sonra çıkan çok slik fotoğrafta bile belli olmayan 2. Çizgi çıktı . Testi ertesi günü tekrarladım fakat yine 2 3 saat sonra çok silik 2. Çizgi çıktı. Benim durumumu yaşayan oldu mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Kan vermelisin bence stres yapmaktansa

16.güne her türlü 2.çizgi çıkardı. çok kafaya taktıysanız gecikmiş olabilir. bikaç güne adetiniz gelir sanırım ..

Çatlatma iğnesi kullandınız ama yumurtanın çatladığını teyit ettirdiniz mi ultrasonla. Kiste dönüşmüş de olabilir gecikmeye sebep olabilir.

Maalesef iğne yapıldı ve doktor gel vs bisey demedi 😔
Biraz daha bekleyip kontrole gidebilirsiniz. Ben de çatlatma iğnesi ile hamile kaldım. İğneden iki gün sonra doktor çağırdı yumurtalara bakıp çatlayıp çatlamadığını söylemişti.

Şuan sizinle benzer bir durum yaşıyorum 15.gün test yaptım negatifti şuan 17.gün çok fazla bel ve kasık ağrım var . Adet olmayı bekliyorum o yüzden

X