• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İĞNESİ 16.GÜN BEN GİBİ BEKLEYENLER

Siladuygu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
35
49
88
33
MERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI

MERHABA ARKADAŞLAR KLOMEN TEDAVİSİNDEN SONRA 03.07.2023 ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIM.BUGÜN 16.GÜNÜM 13.GÜN KAN TESTİM 1,47 ÇIKTI HALEN ADET OLMADIMBEN GİBİ BEKLEYEN VEYA NEGATİFTEN SONRA POZİTİFİ GÖREN VARMI
Bende senin gibi beklemedeyim canım. 8 temmuzda oldum çatlatma iğnesini bugün 10 gün oldu daha yarın kan vermeyi düşünüyorum

Canım ben de 1 Temmuzda catlatma iğnesi oldum ama ben de hala adet olmadım 19. Gün bile olan varmış o yüzden bekliyorum

hadi inşallah:KK43:

güzel haberler alırız inlallah hep beraber ilk deneyimim sanki var hissindeyim ama ilmyrm beklemek en iyis
Insallah canım. Aslında hic adet belirtim yok ama yine de korkuyorum sessiz sedasız gelirse diye. Bir de dün kan verdim ben ama beta 3 çıktı. Yani gebelik yok aslında ama insan adet olmadan ikna olamıyor.

Merhaba inşallah vardır hayırlısıyla ben de geçtim yolundan ve 18 günüm de adet oldum klomen kullanıyorum kafana takma valla bak asla deme olacak mıyım var mı acaba belirtisi de yok gebelik belitisi=regl belitisi aynılar adet günün de geçmiş bugün de bekle yarın kan vermediysen geçikmele beraber 5 gün bekle sonra kan ver inşallah hayırlısıyla vardır

Merhaba inşallah vardır hayırlısıyla ben de geçtim yolundan ve 18 günüm de adet oldum klomen kullanıyorum kafana takma valla bak asla deme olacak mıyım var mı acaba belirtisi de yok gebelik belitisi=regl belitisi aynılar adet günün de geçmiş bugün de bekle yarın kan vermediysen geçikmele beraber 5 gün bekle sonra kan ver inşallah hayırlısıyla vardır
çok teşekkür ederim tamamdır:)

halen beklemekteyim yeni, evli olduğum için çok kasmıyorum ama belki bunları paylaştıkça tecrübe olur başkalarına faydam olur

Merhaba ben 17 temmuzda catlatma iğnesi oldum reglıme 4 gun var ve erken gebelık testı yaptım hemen boyle bı cızgı cıktı gebelık var mıdır ? Korkuyorum negatıftır dıye

Eklentiler

• 7D343EC1-FD2D-49EB-A01C-0537B9DBB4A3.jpeg
    7D343EC1-FD2D-49EB-A01C-0537B9DBB4A3.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 734
Ben de dün aşılama oldum inşallah gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı olur da bebişlerimize sağ salim kavuşuruz 🤲🏻 aşılama ve sonrası çok ağrısız ve rahat geçti benim o yüzden içimde bi korku var olmamış mıdır diye aranızda benim gibi ağrısız geçiren var mı

Back