Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün geçti henüz adet olmadimMerhabalar çatlatma iğnesi vurulduğum gün dahil 14. günümde böyle silik çizgi çıktı ve adet günüm. İğne etkisi mıdır hala bugün kan testi vericem
kuruma çizgisi gibi duruyor kan verdiniz mi?Merhabalar çatlatma iğnesi vurulduğum gün dahil 14. günümde böyle silik çizgi çıktı ve adet günüm. İğne etkisi mıdır hala bugün kan testi vericem
Bende bugün test yaptım çizgi görebiliyor musunuz?Bir gün geçti henüz adet olmadim
merhaba diğer açtığınız konuda da gördüm ama malesef çizgi yokBende bugün test yaptım çizgi görebiliyor musunuz?
ilk beş dakikada çıktıysa evet hamilesinizMerhabalar çatlatma iğnesi vurulduğum gün dahil 14. günümde böyle silik çizgi çıktı ve adet günüm. İğne etkisi mıdır hala bugün kan testi vericem
Evet öyleydi ama kan verdim 0.100 çok üzgünümilk beş dakikada çıktıysa evet hamilesiniz
Evet öyleydi ama kan verdim 0.100 çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim henüz adet de olmadım beklemedeyimHayir lütfen üzülme.. ignenin bukadar etki edecegini dusunmuyorum yani yalanci pozitif olmaz bikac gun bekleyip tekrar kan ver bence
Merhaba abla soniç ne sizde bende silik oldu sonra kayboldu adetime 3 gun varMerhabalar çatlatma iğnesi vurulduğum gün dahil 14. günümde böyle silik çizgi çıktı ve adet günüm. İğne etkisi mıdır hala bugün kan testi vericem
Maalesef kist oluşmuşMerhaba abla soniç ne sizde bende silik oldu sonra kayboldu adetime 3 gun var
Nasil oluyor abla nasəl anladın kist olduguna?şimdi bendede ayni durub silik gösterdi kaç gunu bugun yine test yapdim tamamen kaybolmuş silik adet oldum kahve rengindi geldiMaalesef kist oluşmuş
Doktor söyledi kist oluşmuş diyeNasil oluyor abla nasəl anladın kist olduguna?şimdi bendede ayni durub silik gösterdi kaç gunu bugun yine test yapdim tamamen kaybolmuş silik adet oldum kahve rengindi geldi
Kuzum bnde çatlatma ignemi 13 Mayıs'ta yaptırdım 13 dahil olursa bugün 15 gün olacak ama henüz test yaptırmadım korkuyorum açıkçası çünkü aile hekiminde ki hemşire 10 hazirandan önce yaptırma dedi . Sebebi ilaç etkisi ile pozitif çıkma ihtimali yüksek diyor sonra negatif çıkarsa morelin bozulur diyor. Ama benim adetime 3 gün kaldı oda ayrı bir mesele bekleyeceğiz aramızda 1 gün var inşallah güzel haberler alırızÇok teşekkür ederim henüz adet de olmadım beklemedeyim
Bu yazdiklarim geçen aydı, bu ay da femera kullandım 15 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum. Bugün adet günüm bekliyorum. Önceki gün idrar testi yaptım negatif ama belli olmaz daha siz de durumlar nedir Allah ikimize de nasip etsin inşallahKuzum bnde çatlatma ignemi 13 Mayıs'ta yaptırdım 13 dahil olursa bugün 15 gün olacak ama henüz test yaptırmadım korkuyorum açıkçası çünkü aile hekiminde ki hemşire 10 hazirandan önce yaptırma dedi . Sebebi ilaç etkisi ile pozitif çıkma ihtimali yüksek diyor sonra negatif çıkarsa morelin bozulur diyor. Ama benim adetime 3 gün kaldı oda ayrı bir mesele bekleyeceğiz aramızda 1 gün var inşallah güzel haberler alırız
Allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlısıylaAdet günüm bugündü ve geldi kısmet değilmiş ne yapalım Rabbim sana nasip eder inşallah
HAYIR ÇİZGİ YOKBende bugün test yaptım çizgi görebiliyor musunuz?