- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Yok canım korkuyorum negatif çıkarsaBugün kan vermedin mi
Ama öğrenmek için vermen gerek hem neden negatif çıksın yedi çıkmıştı geçen gün pozitif düşünYok canım korkuyorum negatif çıkarsa
İnşalalh canım korku işte elimde değilAma öğrenmek için vermen gerek hem neden negatif çıksın yedi çıkmıştı geçen gün pozitif düşün
5.7 de gebelik var diyemezdik zaten dedi. Ama yıkıldım resmen. Bugun de cok ağrım vardı bi parca düştü kan pihtisi değil eminim dağılmadi çünkü. Ondan sonra da geçti agrim. Bilmiyorum ne düşüneceğim şaşırdım artıkKimyasal mı oldunuz acaba doktor falan bişey dedimi
Merhaba canım hamile mısın sonucun nedirkızlar 17.gün çatlatma iğnesinin
Yorumlarınızı almak istiyorum
Kimyasal oldu canımMerhaba canım hamile mısın sonucun nedir
Rabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKimyasal oldu canım
İnşallh canımRabbim en kısa zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Adetini bekle bence. Benim 13.gun pozitif çıkmıştı hatta iki gün üst üste kan vermiştim değer yükselmişti ama hamile değildim. Belli olmuyo yaniMerhaba bende yeni katıldım bütün formları okumadan duramıyorum benim.de bugün 13 günüm idrar testm negatif,adetin
Umarım vardır bebeginBugün gebelik testi yaptım.pozitif çıktı kan testi sonucunu bekliyorum 14.gunum
Canim varmış gebelik beta değerim 19.61 sence nasıl düşük değil dimi degerimUmarım vardır bebeginhaber vermeyi unutma
Değeri tam bilmiyorum canım ben adetim geçince vermiştim çünkü.2 gün sonra tekrar ver 2 katina çıkması gerekiyo diye biliyorum. Ayrica gözün aydın hayırlı olsunCanim varmış gebelik beta değerim 19.61 sence nasıl düşük değil dimi degerim
Çok.tesekkur ederim.canim.allah isteyen herkese versin.zor bir süreçDeğeri tam bilmiyorum canım ben adetim geçince vermiştim çünkü.2 gün sonra tekrar ver 2 katina çıkması gerekiyo diye biliyorum. Ayrica gözün aydın hayırlı olsun
Kesinlikle öyle. Ne kadar oldu senin ne zamandır istiyodunÇok.tesekkur ederim.canim.allah isteyen herkese versin.zor bir süreç
2 senedir canım.2 yillikfa evliyim klomen çok kullandım günde 8 kere içtiğim bile oldu glifor içtim bitkisel kürler falan sonra baktım.olmuyo özel polikinlihe gittim femara ve çatlatma iğnesinle. Hamile kaldım inşallah sağlıklı bir gebelik olurKesinlikle öyle. Ne kadar oldu senin ne zamandır istiyodun
İnşaAllah canım yaa hayirlisiyla kucağına alırsın insaAllah. Bende geçen ay kullanmıştım klomen ve ovitrelle2 senedir canım.2 yillikfa evliyim klomen çok kullandım günde 8 kere içtiğim bile oldu glifor içtim bitkisel kürler falan sonra baktım.olmuyo özel polikinlihe gittim femara ve çatlatma iğnesinle. Hamile kaldım inşallah sağlıklı bir gebelik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?