- 25 Ekim 2019
- 781
- 782
- 103
- 30
Canım üzülme hayırlısı şuan böyleymis demek bir daha ki ay bizim ayımız olur inşallahDirekt negatif görsem testte üzülmezdim belki ama böyle olunca çok uzuldumm
Ya nasıl negatif, bu idrar testleri yanıltıyor resmen. Kac cıktı kan degerin peki
O bebetime yanlış çıkarıyor hep ya,benim sabah yaptigimda ondandi. Mirartech ve bebetime güven olmuyor0.1 canimm .. evet bebetime
YaaBen de adet oldum kızlar hayırlısı olsun herkes için.
Canım bunun markasida mi bebe time di
Yok miratechCanım bunun markasida mi bebe time di
Miratech bi kere beni yanıltmıştı , bebe time da arkadaşı yanılttı bugün. Benim de sabah yaptığım bebe time di hafif çıktı çizgi ama güvenmiyorum bu iki markayaYok miratech
Nasip artık bekleyip görücez bugün 18.ci günümMiratech bi kere beni yanıltmıştı , bebe time da arkadaşı yanılttı bugün. Benim de sabah yaptığım bebe time di hafif çıktı çizgi ama güvenmiyorum bu iki markaya
Ignenin kacinci günüydüBen de adet oldum kızlar hayırlısı olsun herkes için.
Benimde geçen ay öyle oldu ilk gün peçeteyle silince hafif pembe kan bulaştı o gün hiç bisey yoktu tertemiz di te ertesi güne söktüKızlar bu çatlatma iğnesinin zor söktürme gibi özelliği mi var ya ilk pedin bir kısmına pembe gelmişti o pedi değiiştim değiştiğimden beri bir yerine kahverengi leke gelmiş karnımın ağrısı geçti bir sökülemedi ya
O bebetime yanlış çıkarıyor hep ya,benim sabah yaptigimda ondandi. Mirartech ve bebetime güven olmuyor
Canım üzülme hayırlısı şuan böyleymis demek bir daha ki ay bizim ayımız olur inşallah
Senin baya olmuş, ınsallah dogrudur testin sonucu. Benim 14. Günüm olmadim dahaSizin kacinci günleriniz ve kacinci gününde adet oldunuz
Yok bu marka aklında olsun yanıltıyor ,ben de biraz umutlandım sabah ama senin sonucu görünce gitti umutlarımBi daha almam dicem ama ben bi daha idrar testi yapmam
17.gunuAhmetem geçen ay kaçınncı günde oldunuz
Inşallah hepimiz hamişisizdirSenin baya olmuş, ınsallah dogrudur testin sonucu. Benim 14. Günüm olmadim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?