Aynıymış ozaman benimde öyle oldu.17.gunu
Benim ilk deneyişim klomen kullandım progestan almadım.Bide klomen mi kullandınız femara mi o da onemliymis
Bende de pko var. hormonlarda sorun yok ama yumurta tembelliği var.Pko var bende ama sizde ne var o da önemli
Aynı benim de öyle eğer gebe kalırsam bu ay biseyler denedim onları anlatıcam size insallahBende de pko var. hormonlarda sorun yok ama yumurta tembelliği var.
Kilo sorunun var mı kilo ver diyorlar mı doktorlarAynı benim de öyle eğer gebe kalırsam bu ay biseyler denedim onları anlatıcam size insallah
Boyum 1 60 kilom da 60 hiç demediler öyle bisey ama ben evlenmeden önce 25 kilo verdim çok şükür 80 kiloydum 55 e düştüm 5 kilosunu geri aldım sadeceKilo sorunun var mı kilo ver diyorlar mı doktorlar
Benimde 18.gun bitiyo beklemek ne kadar zormuşHala adet olmadim 16.gun de bitiyo
Canım sen kan testi yaptrdn mıBenimde 18.gun bitiyo beklemek ne kadar zormuş
Yok daha yaptırmadım yarın inşallahCanım sen kan testi yaptrdn mı
Maşallah nasıl verdin o kadar kiloyuBoyum 1 60 kilom da 60 hiç demediler öyle bisey ama ben evlenmeden önce 25 kilo verdim çok şükür 80 kiloydum 55 e düştüm 5 kilosunu geri aldım sadece
diyetisyene gittim bi hafta uydum bi hafta uymadım öyle öyle gitti hemde 7 ay gibi bi sürede çok zorlanmadımMaşallah nasıl verdin o kadar kiloyu
Bende de pko varda 7 kiloyu veremiyorum:))diyetisyene gittim bi hafta uydum bi hafta uymadım öyle öyle gitti hemde 7 ay gibi bi sürede çok zorlanmadım
Benimde 18.gun bitiyo beklemek ne kadar zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?