İnşallah Allah'ın izniyle bu ay güzel ve başarılı bir ay olur isteyen herkes için.Yanı çok istiyor biliyorum baskı yapmıyor bana ama bazende bakıyorum niye olmuyor keşke bu ay hasta olmasan falan biseyler söylüyor aynen 2. Yada 3. Gunu doktora gidip hormon testi vericem bakalım artık zamanı var demek ki
Benim 6.40'da idrar sonrasında peçeteyle sildiğimde uçuk pembe leke geldi. Pedi taktım bekliyorum canım ben de pek umtlu değilim.Inşallah siz olmazsınız valla moralim bozuk bari sevinecek haberler alayım
Kuzum bence senin ki yerleşme kanaması da olabilir sen test sonucuna bak.Benim 6.40'da idrar sonrasında peçeteyle sildiğimde uçuk pembe leke geldi. Pedi taktım bekliyorum canım ben de pek umtlu değilim.
Bugün de bekleyeceğim yaptırmayım test sökülürüm muhtemelen 17. günde olanlar da varmış.Kuzum bence senin ki yerleşme kanaması da olabilir sen test sonucuna bak.
Çektim ama hiç belli değil kuruyunca hepten gitmiş, kuruma çizgisiydi demek. Bende adeti beklicemKbdemirel testini atta bir bakalım istersen.
Adet ağrın var mi su anBugün de bekleyeceğim yaptırmayım test sökülürüm muhtemelen 17. günde olanlar da varmış.
Pazar gününden beri arada giriyor sonra gidiyor.10-15 saniye sürüyor.Adet ağrın var mi su an
Benimde öyle oluyor. Inşallah olmazsın da yerleşme kanamasidir. Yoksa yarın sabah bi daha test yapPazar gününden beri arada giriyor sonra gidiyor.10-15 saniye sürüyor.
Mesela şuan yok ağrı belki 1-2 saat sonra girer 15 ssaniye sonra çıkar. İdrar testim yok canım evde bakalım bugün nolacak.Benimde öyle oluyor. Inşallah olmazsın da yerleşme kanamasidir. Yoksa yarın sabah bi daha test yap
Ilginç böyle olması, gidip kan verirsin ya da en guzeli. Idrar yanıltıyor hep.Mesela şuan yok ağrı belki 1-2 saat sonra girer 15 ssaniye sonra çıkar. İdrar testim yok canım evde bakalım bugün nolacak.
Aynen canım. Bekleyeceğiz anlaşılanIlginç böyle olması, gidip kan verirsin ya da en guzeli. Idrar yanıltıyor hep.
Belki de olacak bugün gün içerisinde tüm hayaller sularda gezecek:)Aynen canım. Bekleyeceğiz anlaşılan
Kuzum üzülme bende bugün hasta oldum demek ki hala ikimiz içinde zamanı değil bi daha ki ay inşallahKızlar benim ka sonucun negatif büyük hayal kırıklığı yanii
Kuzum üzülme bende bugün hasta oldum demek ki hala ikimiz içinde zamanı değil bi daha ki ay inşallah
Ya nasıl negatif, bu idrar testleri yanıltıyor resmen. Kac cıktı kan degerin pekiKızlar benim ka sonucun negatif büyük hayal kırıklığı yanii
Testi markası bebe time mıydi canımKızlar benim ka sonucun negatif büyük hayal kırıklığı yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?