Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E essram öğrenebildin mi canım
D Denizyildizi_444 sen de var mı gelişme
06:40'da lavaboya gittim bir şey yoktu sonra peçeteyle sildiğimde uçuk pembe renkli geldi 2. sildiğimde gelmedi adet olacam dedim pedi koydum henüz daha gelen olmadı. çok stresli bir şeymiş sökülürken bile zor sökülüyoruz sanırım bu iğneyi vurunca

Gerçekten ne stresli ya, ağrıların geçtimi peki

Kızlar ben bugün hasta oldum morelim çok bozuldu umudum gerçekten yoktu ama bu kadar niye üzüldüm bilmiyorum

Iğne gününü sayarsam 14. Gun
Aslında tam zamanında olmuşssun iğnenin işe yaradığını ve yumurtanda sorun oluşmadığını gösteriyor, bu sevindirici bir haber. Çünkü ben ovulasyon testiyle de takip ederken en koyu olduğu günden2 hafta sonra oluyordum. Çatladığı günden değil. Ama şuan hala olamadım. Senin ki güzel yumurtlama olmmuş.

Ama kuzum napim ki yine elim boş

Yanı çok istiyor biliyorum baskı yapmıyor bana ama bazende bakıyorum niye olmuyor keşke bu ay hasta olmasan falan biseyler söylüyor aynen 2. Yada 3. Gunu doktora gidip hormon testi vericem bakalım artık zamanı var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…