Çıkmıştır çıkmadımı
Ayy hadi çıksınE manızdan bakariz diye eve geldik ama cikmadi hala
Evet öylede normalde hemen çıksa sevincem saatler sonra çıktı icime sıkıntı oturuyo arada kalıyorum. Inşallah hepimiz hamişisizdirInsallah vardir canım ya çizgin çok belli
daha önce öyle saatler sonra bile olsa çıktığı oldumuEvet öylede normalde hemen çıksa sevincem saatler sonra çıktı icime sıkıntı oturuyo arada kalıyorum. Inşallah hepimiz hamişisizdir
Yok olmadı hiç bi kere oldu oda böyle pembe değildi beyaz bi çizgiydi oda idrar buharlasinca oluyomuş hayalet gibi bi çizgiydi. Bu pembe
Sen ne zaman oldun iğneyidaha önce öyle saatler sonra bile olsa çıktığı oldumu
Ben 23 ekimde oldum, yarın sabah yapicam test.Sen ne zaman oldun iğneyi
Inşallah güzel sonuçlar alırsın senin agrım var mı alındın faln nasılBen 23 ekimde oldum, yarın sabah yapicam test.
Ağrım bi oluyo sonra uzun süre geciyo. Akintim var evet. Insallah canim, isteyen herkes güzel sonuçlar alsin.Inşallah güzel sonuçlar alırsın senin agrım var mı alındın faln nasıl
Amin inşallahAğrım bi oluyo sonra uzun süre geciyo. Akintim var evet. Insallah canim, isteyen herkes güzel sonuçlar alsin.
Allah allah acilde mi verdinAhhhhh ahhhhh çıkmıyo
Allah allah acilde mi verdin
Uyunmaz ki valla meraktan, bazen Acilde onaylamayınca girmiyorlar sonucu. Hastanede olsan çoktan ogrenirdinEvet acilde verdim ama e nabiz 'dan bakariz dedik bekleyemedik eve geldik
Uyunmaz ki valla meraktan, bazen Acilde onaylamayınca girmiyorlar sonucu. Hastanede olsan çoktan ogrenirdin
Işte sen acildeki doktora sonuc sormaya gidince onayliyorlar hemen o andaNe zaman onaylarlar ??
Işte sen acildeki doktora sonuc sormaya gidince onayliyorlar hemen o anda
Yani sen sürekli bak, bazende onayliyorlar işteYarına mi kaldı yineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?