Hadi inşallah rabbim herkese versin inşallah güzel sonuçlar alirsinKan vermeye gidiyorum insallah hamileyimdir
en iyisi sende acile gidip kan ver, ınsallah vardırTam.olarak kestiremiyorum 6 buçukta yaptım 7 de yatarken hiç bisey yoktu gölge bile yoktu sonra saat 3 gibi atcaktim baktım böyle olmuş
Maalesef eşim bi köyde görev yapiyo anca perşembe gidebilecek içim içimi yiyo ama yapicak bisey yoken iyisi sende acile gidip kan ver, ınsallah vardır
Ya o zaman elinde test varsa sabah tekrar et bakalımMaalesef eşim bi köyde görev yapiyo anca perşembe gidebilecek içim içimi yiyo ama yapicak bisey yok
Maalesef o da yok. Sanırsan başka bisey yok şuan çok uzgunum 2.ci ignem di ilk ignede 17.ci günü sabah oldum bakalım bu ay nolcak rabbim herkese meleklerini göndersin beklemesin inşallahYa o zaman elinde test varsa sabah tekrar et bakalım
AminnnnMaalesef o da yok. Sanırsan başka bisey yok şuan çok uzgunum 2.ci ignem di ilk ignede 17.ci günü sabah oldum bakalım bu ay nolcak rabbim herkese meleklerini göndersin beklemesin inşallah
O zamanla şimdiki belirtilerini karsilastirsanMaalesef o da yok. Sanırsan başka bisey yok şuan çok uzgunum 2.ci ignem di ilk ignede 17.ci günü sabah oldum bakalım bu ay nolcak rabbim herkese meleklerini göndersin beklemesin inşallah
Ya çok heyecanlıBi buçuk saat sonra canimm
Karsilastiriyorum hiç benzeyen belirti yok akinti rengim bile farklı oldu herşey farklı bilmiyorum yaO zamanla şimdiki belirtilerini karsilastirsan
Diğerinde agrin var miydi son günlerde. Adet ağrısıAgrım yok zaten hiç anlamadım gitti
Ya çok heyecanlı
Vardı hatta ader olacağım gün kasiklarimda çok agrı vardı adet olcam dedim ve adet oldum normal şeffaf akinti geldi 2 gün sonra adet öldüm ama bu sefer süt beyazı su gibi akintim var ve agrım yok sadece sol tarafımda pit pit seğirme oluyo 3 günden beri o kadar zaten solumda 2 yumurtam vardı bilmiyorum artık nasipDiğerinde agrin var miydi son günlerde. Adet ağrısı
Insallah vardir canım ya çizgin çok belliVardı hatta ader olacağım gün kasiklarimda çok agrı vardı adet olcam dedim ve adet oldum normal şeffaf akinti geldi 2 gün sonra adet öldüm ama bu sefer süt beyazı su gibi akintim var ve agrım yok sadece sol tarafımda pit pit seğirme oluyo 3 günden beri o kadar zaten solumda 2 yumurtam vardı bilmiyorum artık nasip
Çıkmıştır çıkmadımıNegatif olursa diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?