Insallah, benim pek umudum yok,adet ağrısı gibi bi ağrı başladı su an akıntıyla beraber. Benim 13. Gün bugünKizlar sira bizde sizlerin kacinci gun
Hepimizde warji agriInsallah, benim pek umudum yok,adet ağrısı gibi bi ağrı başladı su an akıntıyla beraber. Benim 13. Gün bugün
Yanı böyle kasiklarimda değil ama tam rahmimde var agriHepimizde warji agri
Adet oldum saniyorum ama yok canim suanq kaarYanı böyle kasiklarimda değil ama tam rahmimde var agri
Kan mi vericen sen yarinAdet oldum saniyorum ama yok canim suanq kaar
Yarin ya da persembe verririmKan mi vericen sen yarin
Ne kadar zaman Sonra olmuş oldu şimdi
ınsallah çıkacak , belirtilerin neler şimdi hepsini anlat bize :))Iki yıldan sonratabi kanda da çıkarsa ram emin olucamm
ınsallah çıkacak , belirtilerin neler şimdi hepsini anlat bize :))
yerleşme lekesidir insallah12.gun adet olcakmisim gibi sancim vardı hatta oldum dedim bütün gün. O gün misafirlerimde vardı biraz yorulmuştum.. akintim vardı su gibi fazlaca kasiklarimda ağrı ama devamlı değil oluyodu mesela tamam olucam diyodum sonra geçiyordu.. bi de göğüslerim çok hassaslasti bu gel olurdu bende an bu defa biraz daha fazla oldu sanki arbada giderken merdivenlerden inerken bile agriyodu.. bi de son iki gündür midem bulanıyordu bu kadar erken olmaz diyodum kendime ama engel olamıyordum ogurmelere bi de testi yaparken bi baktım kahve rengi akintim olmuş ama yine de testi yaptım.. işte böyle kızlar..
yerleşme lekesidir insallah
Bayanlar 20 ekimde catlama ignesi vurundum.dun sabah namazında idrar testi yaptım negatif çıktı sonra uydum uyanınca bakmak aklıma gelmedi ikindi de filan atmak icin elime aldım bi baktım testte 2.ci cizgi var bana mi öyle geliyo başına böyle bisey gelen var mi
Yaa acile mi ,hadi bakalım hayırlı sonuçlar al canım. Hemen haber verInşallah.. bu arada kan vermeye gidiyorummm
Hamilemiydin canımBenim öyle oldu ama o kadar uzun süreli değil canım 15 20 dakika sonra baktım ben
Ne zaman belirdi acaba çizgi. Kan ver bence
Yaa acile mi ,hadi bakalım hayırlı sonuçlar al canım. Hemen haber ver
Hamilemiydin canım
Tam.olarak kestiremiyorum 6 buçukta yaptım 7 de yatarken hiç bisey yoktu gölge bile yoktu sonra saat 3 gibi atcaktim baktım böyle olmuşNe zaman belirdi acaba çizgi. Kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?