Ben sabah vardi yine kesin oldum dedim sonra lavqboya gttm gecti acaba idrar olunca mi agri geliyor bilemedim
Hic durmadan surekli mi devam ediyorO bende de vardı idrara sıkışınca gaz sancisi gibi bi sanci oluyodu.. ama bugünkü bildiğimiz regl sancisi
Hic durmadan surekli mi devam ediyor
Bende suan yok agri cildricam cesaret edemiyorum hicbrseyeYok canim ara ara oluyo
Bende suan yok agri cildricam cesaret edemiyorum hicbrseye
Agri giriyor cikiyor. 10 saniye falan suruyor sonra 2 3 saat hic brsey olmuyor oyleBelki de sen belirti yaşamadan hamis olanlardansindir
Agri giriyor cikiyor. 10 saniye falan suruyor sonra 2 3 saat hic brsey olmuyor oyle
Canım inşallah hepimizde vardır bir şeyler de o olan şeyler kist olmasın inşallahCanım Var sende de biseyler bak demedi deme
Canım inşallah hepimizde vardır bir şeyler de o olan şeyler kist olmasın inşallah
Kan vermek için biraz daha mı beklesekGüzel dusunelimmm canimmm
Kan vermek için biraz daha mı beklesek
Böyle her an düşünmektense kan versene D Denizyildizi_444 canım. Eninde sonunda öğrenicez. Ben de gidip kan verecektim ama geç uyandım.
Evet kan ver canım D Denizyildizi_444
KorkuyorumvallaBöyle her an düşünmektense kan versene D Denizyildizi_444 canım. Eninde sonunda öğrenicez. Ben de gidip kan verecektim ama geç uyandım.
Sen önce idrari yapBen de bugün olmazsam yarın kan vericem
Kaçında vurmuştun iğneyi senBen de yarın vereyim olmazsam adete 1 gün daha şans verelim bizi kandırmaktan vazgeçmesi için:)
Ön hazırlık olsun :))Neden kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?