Ön hazırlık olsun :))
21 Ekim 12:00Kaçında vurmuştun iğneyi sen
Olmazsın ınsallahAdet olcam sankii
Yarin 17. Gun olmazsa yarin yaptirayimBazı kişiler 17. Ve ya 18. Gün bile adet oluyor aslında, bu yüzden 15. Gün test yapıp kafayı rahatlatmak lazım. Bana doktorum 15. Gün yap dedi zaten. Benim aceleciligim 11. Gün yaptımşimdide hiç yokmuş gibi hissediyorum
Bazı kişiler 17. Ve ya 18. Gün bile adet oluyor aslında, bu yüzden 15. Gün test yapıp kafayı rahatlatmak lazım. Bana doktorum 15. Gün yap dedi zaten. Benim aceleciligim 11. Gün yaptımşimdide hiç yokmuş gibi hissediyorum
Benim son 1 saat kaldı 16 olmayaBizimde bugün @denizyildizi_ile 15.gunumuz hatta 16 olcazz
Ben 14. gün idrar yapmıştım negatif gibiydi ama hala rahat değilim adet olacam diyordum pazardan beri adet sancısı gibi sancılar giriyorr.Bazı kişiler 17. Ve ya 18. Gün bile adet oluyor aslında, bu yüzden 15. Gün test yapıp kafayı rahatlatmak lazım. Bana doktorum 15. Gün yap dedi zaten. Benim aceleciligim 11. Gün yaptımşimdide hiç yokmuş gibi hissediyorum
Benim son 1 saat kaldı 16 olmayayeni yaşıma girecek gibiyim tövbe yarabbim ya
En korktuğum şey kist vallaha bu adet olmamanın sebebi inşallah kist değildir.
Korkma değildir, kist olsa bile ilaç verir adet olursun o şekilde atarsın. Kaç yumurtan olmuştu seninEn korktuğum şey kist vallaha bu adet olmamanın sebebi inşallah kist değildir.
Tekti sanirimKorkma değildir, kist olsa bile ilaç verir adet olursun o şekilde atarsın. Kaç yumurtan olmuştu senin
Tam catlatma boyutundayken vurulduysan olmaz kist,iğne çatlatır onu.Tekti sanirim
Him 19unda gttim 17mmdi 21inde vurul dedi 12.00 de tam zamanimi oluyorTam catlatma boyutundayken vurulduysan olmaz kist,iğne çatlatır onu.
Bir yanim negatif diyor o yuzden bekliyormValla kızlar maşallah çok sabırlısnz benim 14. Gün olmuş olsa yapardım dayanamazdm
Gunde 2 mm büyüyor, 22 mm mis o zaman vurulduğunda benim de 21 mm diHim 19unda gttim 17mmdi 21inde vurul dedi 12.00 de tam zamanimi oluyor
Evettt hemde çok. sen idrar yapacaktın hadi yap :))Kızlar sizde sugibi akinti var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?