Çatlatma iğnesi 12. Günde testte gebelik belli olur mu?

kivircikbimuhendis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
284
102
103
29
Arkadaşlar selam 8 ocakta ovitrelle vuruldum. 2 tane 19-20 mm yumurtam vardı. 9-11 ocakta değerlendirdik. Dün 11. Günde awox testim çok hafif silik çizgiydi. Bugün yine 12. Günde testim silik çizgi. Kamerada gözükmüyor flaşla bakınca pembelik var. Acaba iğne etkisi mi? Bugün kan versem varsa belli olur mu? Normalde reglim 24 ocak cuma, ama tabi iğneden sonra öne geriye atarsa onu bilemiyorum. Kasık batmaları ve bel ağrısından başka bi belirtim yok. Normalde regl öncesi 5-6 gün kahvemsi lekelerim gelmeye başlardı. Beyaz akıntıdan başka gelen bişey yok. Gün gün evde testle mi takip etsem, kan mı versem veya ne zaman versem

Bence bı kan ver 12 14 gün belli oluyur inslaahh güzel haberler alırsın
Bende 13 ocakta çatlatma yaptim sağ yumurta da bı tane 18 19 çatlamış ti iğne yaptim bugün 8 gün yani bende dayanamadım test yaptım silik çıktı ama ilacın etkisi ben dedim yapmadin kan testi falan daha sen yap bence sonuç alırsın inşallah

Ya ben de iğne etkisi midir acaba diye düşünüyorum ama bir yandan da meraktan kurtulamıyorum bakalım bugün iş çıkışı özelde acile gidip verebilirim kendimi hazır hissedersem

Olursa ilk olacak inşallah, 2.5 senedir evliyim, 1.5 senedir istiyoruz bebek. Bende de eşimde de bir sorun gözükmüyor ancak henüz olmadı, amh değerim biraz düşük 0.99
Haber ver nolur bende ignenin 13. Günundeyim dün 12. Günunde test yaptim ama bakamadim 20 dk sonra resimdeki gibiydi adetimi bugün olmam lazim ama cuma gününe kadar beklemeyi dusunuyorum kan vermek için

Eklentiler

• 1000030592.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 7
Bende 9 ocakta vuruldum beklenen adet tarihim 24 Ocak :) aynı günlermiş inşallah bebişlerimiz vardır ben hiç test yapmadım

Bende 9 ocakta vuruldum beklenen adet tarihim 24 Ocak :) aynı günlermiş inşallah bebişlerimiz vardır ben hiç test yapmadım
Test yapmasaydım diyorum bazen, testte görmek istediğim için mi görüyorum yoksa gerçekten var mı, eşime de gösteremiyorum boşuna heveslendirmek istemiyorum bi yandan da içim 1-2 gün daha bekle varsa testlerde de koyulaşır zaten diyor ama karışığım var mı hiç belirtin peki?

Haber ver nolur bende ignenin 13. Günundeyim dün 12. Günunde test yaptim ama bakamadim 20 dk sonra resimdeki gibiydi adetimi bugün olmam lazim ama cuma gününe kadar beklemeyi dusunuyorum kan vermek için
Canım biraz dağılmış gibi sanki ama altta bi çizgi gördüm, kaset test olduğu için hassasiyetleri aslında bunların daha yüksek, yani eğer gerçekten varsa çizgi, başka bir erken gebelik testinde daha net gözükebilir. Denedin mi hiç başka testle?

3 gün önce 3 4 dakikanbekleyip negatif oldugunu gordum ainirlenip çope attim hrmen cuma gününe kadar bekleyeyim diyorum hemen kan vereyim hastalik belirtilerinyok şuan bende olmam lazımdı bugün

Yok hiç belirti aramıyorum geçen ay 7 gün gecikti belirtiler de vardı ama negatif oldu şimdi adet günü yaklaştıkça korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…