- 29 Mart 2015
- 284
- 102
- 103
- 29
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
-
Bence bı kan ver 12 14 gün belli oluyur inslaahh güzel haberler alırsınArkadaşlar selam 8 ocakta ovitrelle vuruldum. 2 tane 19-20 mm yumurtam vardı. 9-11 ocakta değerlendirdik. Dün 11. Günde awox testim çok hafif silik çizgiydi. Bugün yine 12. Günde testim silik çizgi. Kamerada gözükmüyor flaşla bakınca pembelik var. Acaba iğne etkisi mi? Bugün kan versem varsa belli olur mu? Normalde reglim 24 ocak cuma, ama tabi iğneden sonra öne geriye atarsa onu bilemiyorum. Kasık batmaları ve bel ağrısından başka bi belirtim yok. Normalde regl öncesi 5-6 gün kahvemsi lekelerim gelmeye başlardı. Beyaz akıntıdan başka gelen bişey yok. Gün gün evde testle mi takip etsem, kan mı versem veya ne zaman versem
Ya ben de iğne etkisi midir acaba diye düşünüyorum ama bir yandan da meraktan kurtulamıyorumBence bı kan ver 12 14 gün belli oluyur inslaahh güzel haberler alırsın
Bende 13 ocakta çatlatma yaptim sağ yumurta da bı tane 18 19 çatlamış ti iğne yaptim bugün 8 gün yani bende dayanamadım test yaptım silik çıktı ama ilacın etkisi ben dedim yapmadin kan testi falan daha sen yap bence sonuç alırsın inşallah
İnşallah güzel haberler alırsınız yeni ilk mi yoksa başka cocugunuz varmıYa ben de iğne etkisi midir acaba diye düşünüyorum ama bir yandan da meraktan kurtulamıyorumbakalım bugün iş çıkışı özelde acile gidip verebilirim kendimi hazır hissedersem
Olursa ilk olacak inşallah, 2.5 senedir evliyim, 1.5 senedir istiyoruz bebek. Bende de eşimde de bir sorun gözükmüyor ancak henüz olmadı, amh değerim biraz düşük 0.99İnşallah güzel haberler alırsınız yeni ilk mi yoksa başka cocugunuz varmı
Haber ver nolur bende ignenin 13. Günundeyim dün 12. Günunde test yaptim ama bakamadim 20 dk sonra resimdeki gibiydi adetimi bugün olmam lazim ama cuma gününe kadar beklemeyi dusunuyorum kan vermek içinOlursa ilk olacak inşallah, 2.5 senedir evliyim, 1.5 senedir istiyoruz bebek. Bende de eşimde de bir sorun gözükmüyor ancak henüz olmadı, amh değerim biraz düşük 0.99
Bende 9 ocakta vuruldum beklenen adet tarihim 24 Ocak :) aynı günlermiş inşallah bebişlerimiz vardır ben hiç test yapmadımArkadaşlar selam 8 ocakta ovitrelle vuruldum. 2 tane 19-20 mm yumurtam vardı. 9-11 ocakta değerlendirdik. Dün 11. Günde awox testim çok hafif silik çizgiydi. Bugün yine 12. Günde testim silik çizgi. Kamerada gözükmüyor flaşla bakınca pembelik var. Acaba iğne etkisi mi? Bugün kan versem varsa belli olur mu? Normalde reglim 24 ocak cuma, ama tabi iğneden sonra öne geriye atarsa onu bilemiyorum. Kasık batmaları ve bel ağrısından başka bi belirtim yok. Normalde regl öncesi 5-6 gün kahvemsi lekelerim gelmeye başlardı. Beyaz akıntıdan başka gelen bişey yok. Gün gün evde testle mi takip etsem, kan mı versem veya ne zaman versem
Test yapmasaydım diyorum bazen, testte görmek istediğim için mi görüyorum yoksa gerçekten var mı, eşime de gösteremiyorum boşuna heveslendirmek istemiyorumBende 9 ocakta vuruldum beklenen adet tarihim 24 Ocak :) aynı günlermiş inşallah bebişlerimiz vardır ben hiç test yapmadım
Canım biraz dağılmış gibi sanki ama altta bi çizgi gördüm, kaset test olduğu için hassasiyetleri aslında bunların daha yüksek, yani eğer gerçekten varsa çizgi, başka bir erken gebelik testinde daha net gözükebilir. Denedin mi hiç başka testle?Haber ver nolur bende ignenin 13. Günundeyim dün 12. Günunde test yaptim ama bakamadim 20 dk sonra resimdeki gibiydi adetimi bugün olmam lazim ama cuma gününe kadar beklemeyi dusunuyorum kan vermek için
3 gün önce 3 4 dakikanbekleyip negatif oldugunu gordum ainirlenip çope attim hrmen cuma gününe kadar bekleyeyim diyorum hemen kan vereyim hastalik belirtilerinyok şuan bende olmam lazımdı bugünCanım biraz dağılmış gibi sanki ama altta bi çizgi gördüm, kaset test olduğu için hassasiyetleri aslında bunların daha yüksek, yani eğer gerçekten varsa çizgi, başka bir erken gebelik testinde daha net gözükebilir. Denedin mi hiç başka testle?
Canım biraz dağılmış gibi sanki ama altta bi çizgi gördüm, kaset test olduğu için hassasiyetleri aslında bunların daha yüksek, yani eğer gerçekten varsa çizgi, başka bir erken gebelik testinde daha net gözükebilir. Denedin mi hiç başka testle?
İnşallah bebiş vardır o zaman, haber et bize de3 gün önce 3 4 dakikanbekleyip negatif oldugunu gordum ainirlenip çope attim hrmen cuma gününe kadar bekleyeyim diyorum hemen kan vereyim hastalik belirtilerinyok şuan bende olmam lazımdı bugün
Yok hiç belirti aramıyorum geçen ay 7 gün gecikti belirtiler de vardı ama negatif oldu şimdi adet günü yaklaştıkça korkuyorumTest yapmasaydım diyorum bazen, testte görmek istediğim için mi görüyorum yoksa gerçekten var mı, eşime de gösteremiyorum boşuna heveslendirmek istemiyorumbi yandan da içim 1-2 gün daha bekle varsa testlerde de koyulaşır zaten diyor ama karışığım var mı hiç belirtin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?