Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 202 52 25 Dün 23:32 Konu Sahibi zehraaabk #21 Tuna Nana .!.: Merhaba, nasilsiniz??Acaba hamilemisiniz şuan? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Teşekkür ederim siz nasılsınız. Evet hamileyim salı günü keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktor
Tuna Nana .!.: Merhaba, nasilsiniz??Acaba hamilemisiniz şuan? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Teşekkür ederim siz nasılsınız. Evet hamileyim salı günü keseyi gördüm 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı doktor
Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 202 52 25 Dün 23:32 Konu Sahibi zehraaabk #22 ifna1 .!.: Kızlar ovitrelle bulamıyorum yakın zamanda temin eden varsa nereden aldığını diyebilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Bende yaşadığım şehirde bulamadım başka bi yerden temin ettim
ifna1 .!.: Kızlar ovitrelle bulamıyorum yakın zamanda temin eden varsa nereden aldığını diyebilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Bende yaşadığım şehirde bulamadım başka bi yerden temin ettim
I ifna1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 99 33 Dün 23:33 Konu Sahibi zehraaabk #23 zehraaabk .!.: Bende yaşadığım şehirde bulamadım başka bi yerden temin ettim Genişletmek için tıkla... Evet ben de başka bi şehirden bulabildim zar zor
zehraaabk .!.: Bende yaşadığım şehirde bulamadım başka bi yerden temin ettim Genişletmek için tıkla... Evet ben de başka bi şehirden bulabildim zar zor
Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 202 52 25 Dün 23:35 Konu Sahibi zehraaabk #24 ifna1 .!.: Evet ben de başka bi şehirden bulabildim zar zor Genişletmek için tıkla... Güzel haberi alırsın inşallah. Ne zaman oldun iğneyi
ifna1 .!.: Evet ben de başka bi şehirden bulabildim zar zor Genişletmek için tıkla... Güzel haberi alırsın inşallah. Ne zaman oldun iğneyi
I ifna1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 99 33 Dün 23:42 Konu Sahibi zehraaabk #25 zehraaabk .!.: Güzel haberi alırsın inşallah. Ne zaman oldun iğneyi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama henüz olmadım. Çarşamba yumurtam 13 mmdi eğer yarın büyümüş olursa iğne zamanım belirlenir
zehraaabk .!.: Güzel haberi alırsın inşallah. Ne zaman oldun iğneyi Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama henüz olmadım. Çarşamba yumurtam 13 mmdi eğer yarın büyümüş olursa iğne zamanım belirlenir
Z zehraaabk Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2023 202 52 25 Bugün 00:20 Konu Sahibi zehraaabk #26 ifna1 .!.: Teşekkür ederim ama henüz olmadım. Çarşamba yumurtam 13 mmdi eğer yarın büyümüş olursa iğne zamanım belirlenir Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım inşallah gelir bebişin
ifna1 .!.: Teşekkür ederim ama henüz olmadım. Çarşamba yumurtam 13 mmdi eğer yarın büyümüş olursa iğne zamanım belirlenir Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım inşallah gelir bebişin
I ifna1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2024 99 33 Bugün 00:22 Konu Sahibi zehraaabk #27 zehraaabk .!.: Hadi bakalım inşallah gelir bebişin Genişletmek için tıkla... İnşallahhh