Çatlatma iğnesi 12. Gün negatif olup sonradan pozitife dönen var mı?

birisi111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
631
175
Merhaba 1 haziranda çatlatma iğnesi oldum.Bugün 12. Gün sabah test yaptım ama negatif çıktı iğne etkisi yeni geçmiş olabilir mi ilerki günlerde pozitife dönme ihtimali var mı acaba böyle birşey yaşayan var mı?

Bende 1 haziranda oldum iğneyi test yaptım negatif çok merak ediyorum pozitife döner mi kasıktan bacağa sancı var sadece belirti olarak bende belirtileriniz var mı acaba sizin

Bende 1 haziranda oldum iğneyi test yaptım negatif çok merak ediyorum pozitife döner mi kasıktan bacağa sancı var sadece belirti olarak bende belirtileriniz var mı acaba sizin
Bende de bazen kasıklarda hafif sızlama gibi oluyo böyle çok az bide göğüs uçları aşırı acıyo dokununca ama uçları bende dünden önce test yaptım negatifti bidaha yapmadım daha cumartesi yapmayı düşünüyorum bakalım

Kızlar banada yardımcı olur musunuz üstteki dün yani iğnenin 9.günü alttaki bugün yapıldı acaba negatif olup pozitife mi döndü yoksa dün akşam yapmıştım dünkünü akşam yaptığım ilk idrarım olmadığı için mi negatif çıktı bilginiz varmı

Eklentiler

• IMG_1590.png
    517,8 KB · Görüntüleme: 171
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…