Ayrıca iğne gününü saymadan ertesi günden itibaren sayman gerekir
Ben 31 Mayıs gece 00.00 da oldum ben hangi günü baz almalıyım14. Güne kadar ihtimal olabiliyor
Aaa öyle mi gerçekten ben bunu bilmiyordum o zaman benim bugün 11 teşekkür ederimAyrıca iğne gününü saymadan ertesi günden itibaren sayman gerekir
Ertesi günü 1. Gün sayarak 14. GünüBen 31 Mayıs gece 00.00 da oldum ben hangi günü baz almalıyım
Aynen canım hala umut varAaa öyle mi gerçekten ben bunu bilmiyordum o zaman benim bugün 11 teşekkür ederim
Yani ayın 1 ini baz almalıyım 1. Gün olarak değil miErtesi günü 1. Gün sayarak 14. Günü
EvetYani ayın 1 ini baz almalıyım 1. Gün olarak değil mi
10. Gün yapmıştım test negatifti 11. Gün yani dün yaptım test pozitifti ama bilemiyorum umudum yok
Yeniden test yaptınız mı10. Gün yapmıştım test negatifti 11. Gün yani dün yaptım test pozitifti ama bilemiyorum umudum yok
Bugün yapıcam inşallahYeniden test yaptınız mı
3 haziranda iğne vurdum bugün test yaptım tek çizgi hiç ümidim yok14. Güne kadar ihtimal olabiliyor
Bende 1 haziranda oldum iğneyi test yaptım negatif çok merak ediyorum pozitife döner mi kasıktan bacağa sancı var sadece belirti olarak bende belirtileriniz var mı acaba sizinMerhaba 1 haziranda çatlatma iğnesi oldum.Bugün 12. Gün sabah test yaptım ama negatif çıktı iğne etkisi yeni geçmiş olabilir mi ilerki günlerde pozitife dönme ihtimali var mı acaba böyle birşey yaşayan var mı?
Bende de bazen kasıklarda hafif sızlama gibi oluyo böyle çok az bide göğüs uçları aşırı acıyo dokununca ama uçları bende dünden önce test yaptım negatifti bidaha yapmadım daha cumartesi yapmayı düşünüyorum bakalımBende 1 haziranda oldum iğneyi test yaptım negatif çok merak ediyorum pozitife döner mi kasıktan bacağa sancı var sadece belirti olarak bende belirtileriniz var mı acaba sizin
Yaptım pozitif çıktıYeniden test yaptınız mı