Catlatma ignesi 12.gün leke geldi yerlesme olabilir mi

Cadolozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2019
35
7
36
35
MerhBa gecen ayda klomen ve catlatma ignesi olmustum 15.gunde regl olmustum bu defa 11.gunu test yaptım 2 kere erken gebelik idrar testi ve silik cizgi cikti iki farkli markanin sonra kan verdim o gun var diye heves edip dun yani kan degerim 0.715 cikti ama bugun dehset derecede belim agridi aşırı bi sanci vardi asla boyle sanci cekmem ben ve biraz once pembe leke geldi sizce regl mi oluyorum regli 14.gunu olmam gerekmezmiydi erken degil mi 12.günü yoksa yeni yerlesmis olabilir mi yasayan varsa lutfen cevap verin

Kan değer yüksek bence hamilesin sancı hamilelik belirtisi de olabiliyor zaten adet sancısına benziyor yada daha fazla oluyor bence bugün doktora git bakdır ultrasondan daha garantili

0,715 değer yüksek değil bi kaç gün bekleyip tekrar kan testi yapın
Evet yoktu bebek zaten ama dün leke gelince şaşırdım insallah yerlesme kanamasidir regl olursam zaten olmamistir da olmazsam kan veririm tekrar pazartesiye kadar regl olmazsam

Leke hangi renkti?

Valla ayip olmasin ama koyu pembemsi visne çürüğü gibi bi renkti dün aksam geldi 1 kere bidaha daha gelen bisey yok

Evet yoktu bebek zaten ama dün leke gelince şaşırdım insallah yerlesme kanamasidir regl olursam zaten olmamistir da olmazsam kan veririm tekrar pazartesiye kadar regl olmazsam
Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim dün aynı renkte ben de yaşadım bu ay 5 gün gecikti regl olamadım mevsim geçişi falan sebebiyle mi acaba test negatif sonuçlandı dün yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…