Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisinde de çizgi var gibi canımSelam kızlar 2.iğnemde 11.günüm diğeri kimyasalla sonuçlanmıştı. Başından beri silikleşmeyi takip ediyorum ama dünle bugünkünde kafam karıştı foto ekledim
Sanki bu sabahki daha koyu gibime geldi fotoda beyaz gibi çıkıyor ama pembe gözle görünce. Acaba o da akşam sabah idrar farkından mı diye düşünüyorumİkisinde de çizgi var gibi canım
Sanmam canım bence koyulaşıyor gibi akşam tekrar yap bi tane anlaşılıpSanki bu sabahki daha koyu gibime geldi fotoda beyaz gibi çıkıyor ama pembe gözle görünce. Acaba o da akşam sabah idrar farkından mı diye düşünüyorum
Canım ben 11. Günde hiç birşey göremedim kuruma çizgisi gibi beyaz görünüyor . Belki sen yakından net görüyorsundrSelam kızlar 2.iğnemde 11.günüm diğeri kimyasalla sonuçlanmıştı. Başından beri silikleşmeyi takip ediyorum ama dünle bugünkünde kafam karıştı foto ekledim
Aynen öyle yapm canmSanmam canım bence koyulaşıyor gibi akşam tekrar yap bi tane anlaşılıp
Canm bu marka testte hep görüyorum ben o beyazı. Kurumadan önce yaptığımda çıkıyor. Dediğim gibi fotoda beyaz ama çıplak gözle pembe görünüyor.Canım ben 11. Günde hiç birşey göremedim kuruma çizgisi gibi beyaz görünüyor . Belki sen yakından net görüyorsundr
Hayırlı olsun canım o zaman gidip kan versen daha az stres olursun.Canm bu marka testte hep görüyorum ben o beyazı. Kurumadan önce yaptığımda çıkıyor. Dediğim gibi fotoda beyaz ama çıplak gözle pembe görünüyor.
Yok pozitif olarak düşünmüyorum daha ama değişik oldu yani. Daha kan günüm çarşamba canm.Hayırlı olsun canım o zaman gidip kan versen daha az stres olursun.
Geçen iğnemde 13.gün kan vermiştim 2.4 çıkmıştı. Doktorum negatif diğer aya artık demişti. Ama içimde bi his vardı. 16.gün tekrar kan verdim 14.5 çıkmıştı ama maalesef beta 800 lere kadar çıktı bir anda kanama leke oldu kimyasal oldu yani.Hayırlı olsun canım o zaman gidip kan versen daha az stres olursun.
Canim peki 16. Gun evde test yapmis miydin? Cizgi cikmis miydi?Geçen iğnemde 13.gün kan vermiştim 2.4 çıkmıştı. Doktorum negatif diğer aya artık demişti. Ama içimde bi his vardı. 16.gün tekrar kan verdim 14.5 çıkmıştı ama maalesef beta 800 lere kadar çıktı bir anda kanama leke oldu kimyasal oldu yani.
Çıkmıştı zaten ondan dolayı vermiştim canım.Canim peki 16. Gun evde test yapmis miydin? Cizgi cikmis miydi?
Yok softec markası. Kanı beklerim çarşamba perşembeye kadar.Ben 11. Gun de hafif bi çizgi gördüm. Bu testler prodoctor mu? Benimkinde de cok hafif cizgi cikardi prodoctor ama kan negatif geldi