Çatlatma iğnesi 11.gün.

happys

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
717
214
Selam kızlar 2.iğnemde 11.günüm diğeri kimyasalla sonuçlanmıştı. Başından beri silikleşmeyi takip ediyorum ama dünle bugünkünde kafam karıştı 🙄 foto ekledim

Eklentiler

• IMG_2250.jpeg
    IMG_2250.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 28
Selam kızlar 2.iğnemde 11.günüm diğeri kimyasalla sonuçlanmıştı. Başından beri silikleşmeyi takip ediyorum ama dünle bugünkünde kafam karıştı 🙄 foto ekledim
Canım ben 11. Günde hiç birşey göremedim kuruma çizgisi gibi beyaz görünüyor . Belki sen yakından net görüyorsundr

Canım ben 11. Günde hiç birşey göremedim kuruma çizgisi gibi beyaz görünüyor . Belki sen yakından net görüyorsundr
Canm bu marka testte hep görüyorum ben o beyazı. Kurumadan önce yaptığımda çıkıyor. Dediğim gibi fotoda beyaz ama çıplak gözle pembe görünüyor.

Hayırlı olsun canım o zaman gidip kan versen daha az stres olursun.
Geçen iğnemde 13.gün kan vermiştim 2.4 çıkmıştı. Doktorum negatif diğer aya artık demişti. Ama içimde bi his vardı. 16.gün tekrar kan verdim 14.5 çıkmıştı ama maalesef beta 800 lere kadar çıktı bir anda kanama leke oldu kimyasal oldu yani.

Geçen iğnemde 13.gün kan vermiştim 2.4 çıkmıştı. Doktorum negatif diğer aya artık demişti. Ama içimde bi his vardı. 16.gün tekrar kan verdim 14.5 çıkmıştı ama maalesef beta 800 lere kadar çıktı bir anda kanama leke oldu kimyasal oldu yani.
Canim peki 16. Gun evde test yapmis miydin? Cizgi cikmis miydi?

Ben 11. Gun de hafif bi çizgi gördüm. Bu testler prodoctor mu? Benimkinde de cok hafif cizgi cikardi prodoctor ama kan negatif geldi

X