Henüz erken kuzum 14. Gün net sonucu verir. Bu iğne mi değil mi bilemeyiz.Merhaba kızlar iğneden sonraki günden itibaren saymaya başladığımda bugün 11. Gün az önce test yaptım negatif ama sanki yanında hayalet bi çizgi belircek gibi bana psikolojik olarak öyle geliyo sanırım acaba iğne yeni mı sıfırlandı aynı durumları yaşayan var mı?
Peki sizce hayalet gibi bir çizgi var mı yoksa bana psikolojik olarak mı öyle geliyoHenüz erken kuzum 14. Gün net sonucu verir. Bu iğne mi değil mi bilemeyiz.
Ay at valla bende şaştım kaldı ya günümüzde aynıymış senin ilk testin mi yeni mi başladın yapmayaBenim de 12 aynıyız senlehayalet çıkıyor bende de ama güvenemiyorum. Geçen aşılamamda da böyle oldu sonra kanda negatif çıktı. Sabahki testimi atayım sana. Çarşamba tekrarlıcam.
Bir önceki mesaja koydum resmini. Evet bu ilk testim. İşte o hayalet çizgi bir şey ifade etmeli mi ona emin olamıyorum.Ay at valla bende şaştım kaldı ya günümüzde aynıymış senin ilk testin mi yeni mi başladın yapmaya
Of bende ya ben mesela benimkinde görüyor gibiyim ama görmek istediğim için psikolojik mi bilmiyorum bi yandan da korkuyorumBir önceki mesaja koydum resmini. Evet bu ilk testim. İşte o hayalet çizgi bir şey ifade etmeli mi ona emin olamıyorum.
Bence var ya görünüyor yani. Ama yorumlamak için yeterli belirginlikte değilOf bende ya ben mesela benimkinde görüyor gibiyim ama görmek istediğim için psikolojik mi bilmiyorum bi yandan da korkuyorum
Evet ya siz napmayı düşünüyorsunuzBence var ya görünüyor yani. Ama yorumlamak için yeterli belirginlikte değiliğne etkisini takip etseydik anlardık.
Ben çarşamba sabah tekrar test yapacağım o zaman belli olur diye düşünüyorumEvet ya siz napmayı düşünüyorsunuz
Bende çarşamba sabah yaparım olmazsa cuma sabah bidaha yaparım dedim bakalımBen çarşamba sabah tekrar test yapacağım o zaman belli olur diye düşünüyorum
Çarşamba belli olur artık iyice. Cum zaten doktor kan testi için çağırdı. Duruma göre çarşamba akşam kan vermeyi düşünüyorumBende çarşamba sabah yaparım olmazsa cuma sabah bidaha yaparım dedim bakalım
Bana da en son gittiğimde yarın çatlatmayı yap dedi gebelik testi için gelirsin artık adet olursan da olmamış demektir ilk günleri gelirsin dedi ama şu gün gel demedi napcam hiç bilmiyorum vallaÇarşamba belli olur artık iyice. Cum zaten doktor kan testi için çağırdı. Duruma göre çarşamba akşam kan vermeyi düşünüyorum
Çarşamba da test yapalım sabah sonra bakarız artık durumaBana da en son gittiğimde yarın çatlatmayı yap dedi gebelik testi için gelirsin artık adet olursan da olmamış demektir ilk günleri gelirsin dedi ama şu gün gel demedi napcam hiç bilmiyorum valla
Öyle yapalım ay yazalım ama burdan merak ederim hatta normal mesaj da başlatabiliriz kaybetmeyelimÇarşamba da test yapalım sabah sonra bakarız artık duruma
Benimde bu sabah iğne gününü saymazsak 11. Gün sabah test yaptım negatif 14 e kadar bekleyin diyorlar ama varsa erken gebelik testi sonuçta çıkmalıydı diye düşünüyorum kafam çok karışıkMerhaba kızlar iğneden sonraki günden itibaren saymaya başladığımda bugün 11. Gün az önce test yaptım negatif ama sanki yanında hayalet bi çizgi belircek gibi bana psikolojik olarak öyle geliyo sanırım acaba iğne yeni mı sıfırlandı aynı durumları yaşayan var mı?
Benimde dün attığım şekildeydi bende bekliyorum cuma sabah yapmayı düşünüyorumBenimde bu sabah iğne gününü saymazsak 11. Gün sabah test yaptım negatif 14 e kadar bekleyin diyorlar ama varsa erken gebelik testi sonuçta çıkmalıydı diye düşünüyorum kafam çok karışık
Cuma günü iğne olalı 14 gün benimde içimde bir umut var ama bilmiyorum korku da varBenimde dün attığım şekildeydi bende bekliyorum cuma sabah yapmayı düşünüyorum
Valla bende aynı duygular içerisindeyim karmakarışıkCuma günü iğne olalı 14 gün benimde içimde bir umut var ama bilmiyorum korku da var