Yarın gidip kan mı versem eşimi de umutlandırıp durmak istemiyorumValla bende aynı duygular içerisindeyim karmakarışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gidip kan mı versem eşimi de umutlandırıp durmak istemiyorumValla bende aynı duygular içerisindeyim karmakarışık
Çatlatma iğnesi 1 tane mi vuruldunuzYarın 12. Gün demi bilmiyorum ki valla içinizden ne geçiyo
EvetÇatlatma iğnesi 1 tane mi vuruldunuz
Ben çok stresliyim ya düşünmekten hiçbir şey yapasım gelmiyor bu sefer de olmasa sanırım oturup ağlarım, bir sonraki ayı nasıl beklerim hiç bilmiyorum
Bende cidden napcam bilmiyorum bu ay olmazsa ara vermek istiyorum ama bi yandan da elimde gonalf var diğer ay da devam edeyim diyorum karmakarışık herşeyBen çok stresliyim ya düşünmekten hiçbir şey yapasım gelmiyor bu sefer de olmasa sanırım oturup ağlarım, bir sonraki ayı nasıl beklerim hiç bilmiyorum
Benim de 1 tane var elimde, ben ara vermem devam ederim ama o günler nasıl geçecek ona yanarımBende cidden napcam bilmiyorum bu ay olmazsa ara vermek istiyorum ama bi yandan da elimde gonalf var diğer ay da devam edeyim diyorum karmakarışık herşey
Evet ya en zoru da o zatenBenim de 1 tane var elimde, ben ara vermem devam ederim ama o günler nasıl geçecek ona yanarım
Adet olacakmışım gibi ağrılarım oluştu adet öncesi ağrılarEvet ya en zoru da o zaten
Hayırlısı olsun inşallah umudunuzu kaybetmeyin adet ve hamilelik belirtileri çok benzer zatenAdet olacakmışım gibi ağrılarım oluştu adet öncesi ağrılar
Merhaba durumunuz nedir test yaptınız mı?Benimde bu sabah iğne gününü saymazsak 11. Gün sabah test yaptım negatif 14 e kadar bekleyin diyorlar ama varsa erken gebelik testi sonuçta çıkmalıydı diye düşünüyorum kafam çok karışık
Hayır yapmadım yapıp hayal kırıklığına da tekrar uğramak istemedim bekliyorum adet günümü acaba erken gebelik testinde de negatif çıkma ihtimali var mıdır hiç sanmıyorum daMerhaba durumunuz nedir test yaptınız mı?
Siz test yaptınız mıValla bende aynı duygular içerisindeyim karmakarışık
Bugün yaptım negatif maalesefSiz test yaptınız mı
Kaçıncı gün testi bu sanırım benimde böyle çıkacak 11. Gün erken gebelik negatifti çünküBugün yaptım negatif maalesef
İğne günü hariç 14. Gün bugünKaçıncı gün testi bu sanırım benimde böyle çıkacak 11. Gün erken gebelik negatifti çünkü
Hayırlısı olsun canım benimde yarın 14. Gün ama sancım var olucam sanırım zaten 11 de erken gebelikte negatif te gördümİğne günü hariç 14. Gün bugün
Benimde arada sancım oluyo bakalımHayırlısı olsun canım benimde yarın 14. Gün ama sancım var olucam sanırım zaten 11 de erken gebelikte negatif te gördüm
Merhaba bnmde 10 gün igneninMerhaba kızlar iğneden sonraki günden itibaren saymaya başladığımda bugün 11. Gün az önce test yaptım negatif ama sanki yanında hayalet bi çizgi belircek gibi bana psikolojik olarak öyle geliyo sanırım acaba iğne yeni mı sıfırlandı aynı durumları yaşayan var mı?