maalesef bende adet oldum :) bugün hastaneye gittim tekrar ilaca başladık ama bu sefer femara kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)12.ci gun erken daha yeni geçmiştir iğnenin etkisi bence 2 gün sonra tekrarlayın inşallah bebek vardırBen tekrar başladık bu 3.denemem daha 6.cı günüm inşallah güzel haber alırız hep birlikte
maalesef adet oldum tekrar ilaca başladım bugün :)Merhaba son durumunuz nedir akıntının devamı geldi ?
Üzülmeyin inşallah bu ay olur klomen kullanmıştınız dimi femara daha etkilimaalesef adet oldum tekrar ilaca başladım bugün :)
ilk denememdi zaten üzülmedim henüz ümit kesmek için çok erken :) evet klomen kullanmıştım şimdi beş gün femara kullanıcam sonra kontrol işte bakalımÜzülmeyin inşallah bu ay olur klomen kullanmıştınız dimi femara daha etkili
ilk denememdi zaten üzülmedim henüz ümit kesmek için çok erken :) evet klomen kullanmıştım şimdi beş gün femara kullanıcam sonra kontrol işte bakalım
Bende iki kere klomen kullandım olumsuz sonuçlandı bu ay letuya geçtik hayırlısıyla 9.günüm iğnede inşallah bu ay olur ikimizin de isteyen tüm herkesin rabbim kucağını boş bırakmasınilk denememdi zaten üzülmedim henüz ümit kesmek için çok erken :) evet klomen kullanmıştım şimdi beş gün femara kullanıcam sonra kontrol işte bakalım
amin amin inşallaah. bende çarşamba günü gidicem kontrole bakalımm. senin neden olmuyordu bebekBende iki kere klomen kullandım olumsuz sonuçlandı bu ay letuya geçtik hayırlısıyla 9.günüm iğnede inşallah bu ay olur ikimizin de isteyen tüm herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın
Polikistik over var aynı zamanda çikolata kistim de var yumurtalıkları kalitesizleştiriyoramin amin inşallaah. bende çarşamba günü gidicem kontrole bakalımm. senin neden olmuyordu bebek
benim iki gündür kanamam var az az böyle anlam veremiyorumPolikistik over var aynı zamanda çikolata kistim de var yumurtalıkları kalitesizleştiriyor
Kist felan varmıydı varsa kist de ara kanama yapar bende de oluyordubenim iki gündür kanamam var az az böyle anlam veremiyorum
var ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey femara nın etkisi olabilir mi acabaKist felan varmıydı varsa kist de ara kanama yapar bende de oluyordu
Olabilir tabi siz yine doktorunuza sorun muayene ye gidince.var ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey femara nın etkisi olabilir mi acaba
öyle yapıcam. birde aşırı şekilde sivilcelendim nedenseOlabilir tabi siz yine doktorunuza sorun muayene ye gidince.
Olabilir tabi siz yine doktorunuza sorun muayene ye gidincevar ama ilk kez başıma geldi böyle bir şey femara nın etkisi olabilir mi acaba
bendede çıkıyor sivilce ilaç kullandıktan sonra vücuda hormon yüklüyoruz sonuçta normal hepsi inşallah rabbim kolay nasip eder uğraşmayızöyle yapıcam. birde aşırı şekilde sivilcelendim nedense
çarşamba günü iğnemi yaptım kendim tekrarr. bu sefer dört tane yumurtalık oluşmuş. 26-21-18-16 cm olarak bugün dördüncü günüm kasık ağrılarım felaket.. bekliyorumOlabilir tabi siz yine doktorunuza sorun muayene ye gidince
bendede çıkıyor sivilce ilaç kullandıktan sonra vücuda hormon yüklüyoruz sonuçta normal hepsi inşallah rabbim kolay nasip eder uğraşmayız
Maşallah çok güzel gelişmiş inşallah bu ay olur bence bu ay olcak sizinçarşamba günü iğnemi yaptım kendim tekrarr. bu sefer dört tane yumurtalık oluşmuş. 26-21-18-16 cm olarak bugün dördüncü günüm kasık ağrılarım felaket.. bekliyorum
inşallah ya bende bekliyorumMaşallah çok güzel gelişmiş inşallah bu ay olur bence bu ay olcak sizin
Ben 4.cü tedaviye geçtim artıkinşallah ya bende bekliyorum
Amin inşallahinşallah ya bende bekliyorum
senin nasıl ilerliyorBen 4.cü tedaviye geçtim artık
Bugün letuya başladım 7 gun içicem sonra kontrolüm var tekrar bu ayda olmazsa farklı tedaviye geçicez bakalımsenin nasıl ilerliyor