- 9 Şubat 2024
- 33
- 10
- 3
- 27
Canım ben Pepapp kullanıyordum onu falan sildim artık takip etmek istemiyorum kendiliğinden olursa olur diyorum cidden araştırmakta bağımlılık yapıyor rabbim duysun artık bizi hepimiz hamiş oluruz inşallah ne diyim nasip diyelimCanım bı kaç mesaja denk geldim bırısı de beta nın böyle sıfır çıktığını sonra adetı gecınce testı tekrarlamış değerı yukselıse geçmiş . Umut vermek ıstemm ama adet olmadığın sürece umut var demektir
Amın canım aynen takıp ettıkce bende kendımı ıyı hissetmiyorum ısı gücü bırakıp delı gıbı araştırma yapıyorumCanım ben Pepapp kullanıyordum onu falan sildim artık takip etmek istemiyorum kendiliğinden olursa olur diyorum cidden araştırmakta bağımlılık yapıyor rabbim duysun artık bizi hepimiz hamiş oluruz inşallah ne diyim nasip diyelim
Kaçıncı günün canım. 12. Gününden sonra yaptıysan bence bi kan ver yaCanım Baksana var mı sence ıkıncı cızgı bıraz dıkkatlı bakınca
Canım ıgnenın 14. Günü bugün ama adet ağrısı yaşıyorum o yüzden ıcımden gıtmek gelmıyoKaçıncı günün canım. 12. Gününden sonra yaptıysan bence bi kan ver ya
Bugün kan verdim canım . Benım de 5. Gün 32 çıkmıştı. Bugün 15.gun ıdrar testı negatif çıktı bende kan verdim napım az çok bı değer çıkar artık dıye düşündüm ıdrar testı ıle uğraşmaktansaİnşallah canım sende bilgilendir muhakkak inşallah sağlıklı bir şekilde ilerleriz ve kucağımıza alırız
Canım ıgnenın 14. Günü bugün ama adet ağrısı yaşıyorum o yüzden ıcımden gıtmek gelmıyo
inşallah yükselmiştir. sonucunu merak ettim.Bugün kan verdim canım . Benım de 5. Gün 32 çıkmıştı. Bugün 15.gun ıdrar testı negatif çıktı bende kan verdim napım az çok bı değer çıkar artık dıye düşündüm ıdrar testı ıle uğraşmaktansa
İnşallah canım sağlık ocağında verdım 4 gıbı çıkarmış bakalım . Sen ne durumdasın hersey yolunda mıinşallah yükselmiştir. sonucunu merak ettim.
Doktora gıttın mıinşallah yükselmiştir. sonucunu merak ettim.
cumartesi çağırdı canım ben akşam yine kan vereceğm amaDoktora gıttın mı
Neden ki canımcumartesi çağırdı canım ben akşam yine kan vereceğm ama
merak ediyorum kaça yükselmiş duramıyorum merakımdan :) tabi bu arada bel ağrılarım fazla yani biirde kasıkta batma hiisediyorum ara sıraNeden ki canım
Bende yan ağrısı oluyo bı de sırt ama tek taraflı çok garıp . Asagıda baskı gıbı hissediyorum doluluk hıssı gıbımerak ediyorum kaça yükselmiş duramıyorum merakımdan :) tabi bu arada bel ağrılarım fazla yani biirde kasıkta batma hiisediyorum ara sıra
umarım hamilesindir güzel haberler alırsınBende yan ağrısı oluyo bı de sırt ama tek taraflı çok garıp . Asagıda baskı gıbı hissediyorum doluluk hıssı gıbı
Negatıf canımumarım hamilesindir güzel haberler alırsın
hiç morelini bozma bi sonrki ay çok mutlu olursun güzzel haberler alırsınNegatıf canım
İnşallah canımhiç morelini bozma bi sonrki ay çok mutlu olursun güzzel haberler alırsın
Canım sen ılk kez mı çatlatma ıgnesı kullandınhiç morelini bozma bi sonrki ay çok mutlu olursun güzzel haberler alırsın
Hayır canım ilk kullanmamdıCanım sen ılk kez mı çatlatma ıgnesı kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?